top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

WAAROM OUDEREN VERZORGDE REIZEN MOETEN BOEKEN

Een verzorgde reis voor ouderen boeken bij HartbrugReizen is altijd een fijne manier om uw vakantie te vieren. Het enige wat u hoeft te doen, is een bestemming uitzoeken en besluiten waar u op de luxe Comfort Class Bus stapt. De rest van de reis wordt voor u geregeld! De opstapplaatsen zitten verspreid door het land. Zo is het mogelijk om voor de meeste reizen in Breukelen (Hotel van der Valk, Utrecht), Meerhoven (P&R Eindhoven), Roermond (busstation) of Urmond (Hotel van der Valk, Stein) op te stappen. Vanaf het moment dat u de bus instapt, hoeft u nergens meer aan te denken!

VERZORGDE REIZEN VOOR OUDEREN NAAR DE LEUKSTE BESTEMMINGEN!

Met HartbrugReizen reist u af naar gevarieerde bestemmingen door heel Europa. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verzorgde reizen voor ouderen naar Italië te boeken. Wat dacht u van tien dagen naar Toscane, waar u een wijnproeverij doet en daarnaast ook nog dagtripjes maakt naar onder andere Pisa, Lucca, Vinci en Florence? Of gaat u liever verder richting het noordoosten en tikt u Polen, Finland, de Baltische staten en het Russische Sint-Petersburg aan? Maar ook Normandië, Costa Brava, Andalusië of de Bodensee behoren tot het aanbod ouderen verzorgde reizen.

AL RUIM 30 JAAR ERVARING MET VERZORGDE REIZEN OUDEREN

HartbrugReizen is in 1987 begonnen als initiatief van Hartpatiënten Nederland, de oudste en grootste organisatie in Nederland die opkomt voor hartpatiënten. Het doel destijds was om deze patiënten wat meer uit hun isolement te halen door samen op pad te gaan. Tientallen jaren verder is het getransformeerd tot een echte reisorganisatie waar niet alleen hartpatiënten, maar andere mensen ook van harte welkom zijn om verzorgde reizen voor ouderen te boeken. Wel is de extra aandacht voor zorg altijd gebleven. Zo reist er altijd permanente begeleiding mee op de achtergrond bij alle verzorgde reizen ouderen. Als u dus even wat steun nodig heeft of zich plotseling niet goed voelt, dan is het een veilige gedachte dat de begeleiding altijd kan bijspringen en voor u klaarstaat!

bottom of page