HPN_Header-website-oranje.jpg
Boten in een turquoise water in een baai

MET EEN GERUST HART OP REIS

 PERMANENTE REISCOACH AANWEZIG

HARTBRUGREIZEN BIEDT 

GEORGANISEERDE REIZEN DOOR

HEEL EUROPA AAN MET BEGELEIDING

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist. Heeft u plotseling een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

HartbrugReizen is sinds 1987 actief in de reiswereld. Het initiatief werd genomen door Hartpatiënten Nederland: de grootste, oudste en bekendste belangenorganisatie voor hartpatiënten in Nederland. 

Destijds was het doel om hartpatiënten uit hun isolement te halen. Nu, 30 jaar later, is HartbrugReizen uitgegroeid tot een volwaardige organisatie die zich toelegt op het aanbieden van reizen met een extra veilig gevoel: Zorgeloos samen op pad, en écht niet alleen voor hartpatiënten!

Reizigers waarderen al onze reizen enorm en mede daardoor zien wij ze regelmatig terug. Iedereen voelt zich altijd bijzonder welkom en vooral veilig. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van deelnemers. Iedereen is welkom en onze ongedwongen sfeer waarin iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn, staat voorop.

OVER HARTBRUGREIZEN

Hartbrug-reizen-logo-kleur.png

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding. Heeft u een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Contact

Zwartbroekstraat 19

6041 JL Roermond

085 081 1009

info@hartbrugreizen.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 HartbrugReizen | Privacy en algemene reisvoorwaarden | HartbrugReizen is onderdeel van Stichting Hartpatienten Nederland | Design Creative Impact Point