HPN_Header-website-oranje.jpg
Boten in een turquoise water in een baai
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

 PERMANENTE REISCOACH AANWEZIG

HARTBRUGREIZEN BIEDT 
GEORGANISEERDE REIZEN DOOR
HEEL EUROPA AAN MET BEGELEIDING

Welkom op onze website. HartbrugReizen biedt georganiseerde reizen door heel Europa aan, voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist. Plotseling een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie. Zorgeloos samen op pad, en écht niet alleen voor hartpatiënten!

HartbrugReizen is sinds 1987 actief in de reiswereld. Het initiatief werd genomen door Hartpatiënten Nederland: de grootste, oudste en bekendste belangenorganisatie voor hartpatiënten in Nederland.

Corona haalde een lelijke streep door onze reizen. Maar nu hebben we eindelijk goed nieuws: we gaan weer op reis! In 2022 gaan we samenwerken met De Jong Intra Vakanties. We blijven zes reizen organiseren als vanouds, met onze vertrouwde reiscoaches, onder de exclusieve vlag van HartbrugReizen. Daarnaast organiseert De Jong Intra Vakanties nog eens tien door ons geselecteerde reizen, voor mensen uit onze achterban die wat meer willen en kunnen. Met deze reizen gaan onze reiscoaches niet mee. Mensen die op zoek zijn naar een uitgebreider aanbod, kunnen desgewenst mee met deze reizen.

We hebben er alle vertrouwen in dat u ook enthousiast zult zijn over ons nieuwe reisaanbod. Vanaf nu kunt u kiezen tussen de traditionele vorm van HartbrugReizen met onze begeleiders of door ons geselecteerde vakanties van De Jong Intra zonder onze begeleiders.

Waterfall in forest
Waterfall in forest

press to zoom
Cannes in France
Cannes in France

press to zoom
Medellín, Varenna, Comomeer, Italië
Medellín, Varenna, Comomeer, Italië

press to zoom
Waterfall in forest
Waterfall in forest

press to zoom
1/6

OVER HARTBRUGREIZEN