top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

VAKANTIE MET VERPLEEGKUNDIGE ZORG

Een vakantie met verpleegkundige zorg is ideaal als reizen voor u – door uw leeftijd of gezondheid – niet meer zo vanzelfsprekend is. Dankzij de zorg kunt u comfortabel en ontspannen op reis zonder bang te zijn voor complicaties. Een verpleegkundige houdt u immers goed in de gaten en biedt ondersteuning bij calamiteiten. Dit is niet alleen fijn voor uzelf, maar ook voor de mensen die thuis blijven! Tijdens een vakantie met begeleiding hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u enkel genieten. Bij HartbrugReizen hebben wij een ruime ervaring met het organiseren van reizen voor senioren en zorgen we er voor dat alles probleemloos verloopt.

VERPLEEGKUNDIGE MEE OP VAKANTIE EN ANDERE VOORDELEN

Een verpleegkundige mee op vakantie is slechts één van de voordelen die we bij HartbrugReizen bieden. Naast medische zorg, bieden we namelijk ook mentale ondersteuning. Ons team staat altijd open voor een kletspraatje en kan u ondersteunen als u het even moeilijk heeft. Op vakantie komen er soms emoties los of kunt u last krijgen van heimwee. Dankzij ons gezellige team duren deze moeilijke momenten echter nooit lang! Wij geven u een duwtje in de rug en brengen u in contact met lotgenoten. U reist bij ons namelijk niet alleen, maar met een gezellige groep. Er is dus altijd iemand om een kop koffie mee te drinken of een activiteit mee te ondernemen.


MEER INFORMATIE OVER OP VAKANTIE MET EEN VERPLEEGKUNDIGE?

Wilt u meer informatie over op vakantie met een verpleegkundige? Op onze website vindt u praktische informatie over de busreizen en ervaringen van mensen die u voorgingen. Ontdek ons actuele reisaanbod en bekijk welke activiteiten we allemaal gaan ondernemen op de plaats van bestemming. Mocht u enthousiast zijn, dan kunt u de reis direct boeken. Voor vragen of om speciale verzoeken door te geven, raden we u aan om even met ons te bellen. Via de telefoon helpen we u graag verder. Goed om te weten: op aanvraag hebben wij hulpmiddelen – zoals een scootmobiel en rollator – beschikbaar.

bottom of page