top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

OUDEREN VAKANTIE MET BEGELEIDING BETEKENT
ZORGELOOS OP REIS!

Een ouderen vakantie met begeleiding boeken bij HartbrugReizen stelt u in staat om zorgeloos te genieten van uw reis, ook als u al op leeftijd bent. HartbrugReizen begon in 1987 met het organiseren van uitstapjes voor hartpatiënten, maar heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardige reisorganisatie met veel aandacht voor zorg! Zo reizen er altijd een aantal begeleiders mee op de achtergrond, waardoor u als senior altijd op steun kunt rekenen als u zich even niet goed voelt. De begeleiders houden alle reizigers in de gaten en proberen ervoor te zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft. Ook is het hele reisprogramma zodanig samengesteld dat u alle bezienswaardigheden op een rustig tempo kunt aftikken.

VAKANTIE OUDEREN MET BEGELEIDING NAAR DE LEUKSTE EUROPESE BESTEMMINGEN!

Bij HartbrugReizen boekt u interessante begeleidende vakanties ouderen naar de mooiste plekken. Het gehele jaar door zijn er leuke begeleidende vakanties ouderen, want men vertrekt op verschillende data naar allerlei Europese bestemmingen! Zo boekt u in januari bijvoorbeeld een reis naar Zuid-Spanje om te overwinteren, terwijl u in het najaar op ouderen vakantie met begeleiding gaat naar Kroatië, Griekenland, Côte d’Azur of de Costa Brava gaat om de laatste zonnestraaltjes mee te pikken. Afhankelijk van de bestemming bent u zo’n vijf tot twintig dagen op reis. Of u dus op een langere of juist kortere begeleidende vakantie ouderen wilt: bij HartbrugReizen kunt u altijd terecht!

BEGELEIDENDE VAKANTIE OUDEREN MET DE COMFORT CLASS BUS

Bij vrijwel alle ouderen vakanties met begeleiding (op de reis naar Griekenland na) reist u met de Comfort Class Bus. Deze heeft een speciale trap die het in- en uitstappen vergemakkelijkt. De stoelen in deze bus zijn voorzien van luxe bekleding en de rugleuning en voetensteun zijn verstelbaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van een Audio DVD Multimedia Systeem aanwezig in de bus, dus u hoeft zich geen moment te vervelen! Tussendoor worden er voldoende sanitaire stops gemaakt, maar er is ook een toilet aanwezig in de bus. Tijdens de pauzes krijgt u de mogelijkheid om een hapje of drankje te kopen en te nuttigen, maar tijdens de busrit zelf wordt (tegen betaling) u ook koffie, thee of fris aangeboden. Er wordt dus goed voor u gezorgd als u op vakantie ouderen met begeleiding gaat!

bottom of page