top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

GROEPSREIS SENIOREN BOEKEN
DOET U BIJ HARTBRUGREIZEN!

Bent u wel toe aan een mooie vakantie? Dan is een groepsreis senioren boeken bij HartbrugReizen een prima idee! Bij deze reisorganisatie reist u namelijk naar verschillende bestemmingen door heel Europa. U reist per luxe touringcar die van alle gemakken voorzien is en de hotels of appartementen waarin u verblijft, zijn allemaal zeer netjes en schoon. Zowel het vervoer als de accommodatie, excursies en rondleidingen worden allemaal voor u geregeld. U hoeft zelf dus niet meer uit te zoeken welke bezienswaardigheden u niet over mag slaan!

INTERESSANT AANBOD SENIOREN GROEPSREIZEN

Het aanbod van senioren groepsreizen is erg divers en men vertrekt het hele jaar door naar de leukste plekken in Europa. In het voorjaar boekt u dan bijvoorbeeld een groepsreis senioren naar het Trasimeense meer om helemaal tot rust te komen in het prachtige groene hart van Italië. Ook het Bodenmeer (Duitsland) is een mooie plek om de lente door te brengen. In de zomer kiest u onder andere voor Lago Maggiore, de Baltische Staten en het Russische Sint-Petersburg! Maar het is ook mogelijk om ’s winters groepsreizen voor senioren naar Andalusië te boeken en in januari van de aangename Spaanse temperatuur te genieten!

NIETS HOEFT EN ALLES MAG TIJDENS DE GROEPSREIZEN VOOR SENIOREN!

Bij alle groepsreizen voor senioren reist er altijd permanente begeleiding vanuit HartbrugReizen mee. Zij fungeert als aanspreekpunt namens de reisorganisatie als u bijvoorbeeld met vragen zit. Ook zorgt zij ervoor dat iedereen een luisterend oor of een steuntje in de rug krijgt als dit nodig is. Verder reizen er natuurlijk ook andere senioren gezellig mee en heeft u dus altijd de mogelijkheid om te kletsen tijdens de uitstapjes en excursies. En heeft u soms even geen zin om in gezelschap te verkeren? Dan is het ook geen probleem om in uw eentje de hort op te gaan. Niets hoeft en alles mag tijdens de senioren groepsreizen!

bottom of page