top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

VOLLEDIG VERZORGDE BUSVAKANTIE

Tijdens een busreis krijgt u de kans om nieuwe bestemmingen in Nederland of het buitenland te ontdekken. Het feit dat u zelf niet hoeft te rijden, is een groot voordeel voor senioren. Zo kunt u lekker een dutje doen of genieten van het uitzicht terwijl de chauffeur u naar uw bestemming brengt. Bij HartbrugReizen organiseren we niet alleen de busreis, maar ook de rest van uw vakantie tot in de puntjes. Zo boeken wij het hotel, organiseren we activiteiten en zorgen we voor maaltijden. Wij bieden u bovendien een luisterend oor als u daar behoefte aan heeft. Op vakantie gaan kan namelijk best spannend zijn!

BUSVAKANTIE MET ZORG: VEILIG EN COMFORTABEL

Onze busreis met zorg geeft u een veilig en comfortabel gevoel. Zo kunt u genieten, terwijl wij al het regelwerk voor u uit handen nemen. Onze verpleegkundige staat bovendien klaar om u en uw gezondheid in de gaten te houden. Mocht u zich onwel voelen, extra zorg nodig hebben (zoals medicijnen) of een vraag hebben: reken op onze verpleegkundige. Doordat u reist met lotgenoten, komt u tijdens de busreis in een warm bad terecht. Zo vindt u gegarandeerd een maatje om mee te kletsen en activiteiten te ondernemen. Ook het team van HartbrugReizen staat klaar voor een praatje en om u te ondersteunen.


ERVARINGEN OVER DE BUSVAKANTIE MET BEGELEIDING BEKIJKEN?

Op onze website leest u ervaringen van andere senioren over onze busvakantie met begeleiding. Ontdek wat zij van de reis vonden en hoe enthousiast zij zijn over ons team. Op onze website kunt u bovendien direct ons actuele reisaanbod bekijken. Wie weet staat de bestemming van uw dromen er wel tussen! Wij organiseren het hele jaar door reizen naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland. Voor meer informatie kunt u altijd even met ons bellen. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen helpen met het reserveren van een reis. Graag tot ziens in onze bus!

bottom of page