top of page
Tijdens deze vijfdaagse reis brengen wij u naar het mooiste plekje van de Veluwe. We genieten met volle teugen vanuit het aan de rand van Putten gelegen hotel Hof van Putten. Dit hotel ligt in het mooiste stukje Veluwe en in het restaurant genieten we ’s avonds van heerlijke diners. Uiteraard krijgen we in de ochtend een uitgebreid ontbijt.

VOOR MAAR (p.p)

N.V.T.

Het gezellige centrum van Putten ligt op slechts vijf minuten wandelafstand van het hotel. Tijdens ons verblijf maken we samen leuke uitstapjes in de omgeving van de prachtige Veluwe. Ook voor deze reis hebben wij gekozen voor een rustig programma.


Putten

Putten kent een rijke geschiedenis. De historie is terug te zien in boerderijen en kerken. Ook ligt hier De Gedachtenisruimte. Putten was in oktober 1944 het toneel van de ergste wraakactie die Duitsers in de Tweede Wereldoorlog in Nederland hebben begaan: 660 mannen van het dorp werden naar het concentratiekamp Neuengamme gebracht waarvan er 552 niet terugkeerden.


Veluwe

De Veluwe is een ideale bestemming. Je kunt er naar hartenlust wandelen en fietsen door het prachtige landschap. Maar er zijn ook bijzonder sfeervolle dorpjes en grote steden te bezoeken. Veel uitstapjes zijn mogelijk vanuit ons hotel. Wij maakten een keuze.


Wat kunt u verwachten?

Gedurende ons verblijf hebben wij een aantal verrassende excursies met onze luxe touringcar op het excursieprogramma gezet. Behalve stadsbezoeken aan Apeldoorn en Zwolle bekijken we ook een aantal kleinschaligere bezienswaardigheden in de nabijheid van het hotel. Vijf achtereenvolgende dagen geniet u van ontspannen bustochten door de prachtige natuur van de Veluwe en bezoeken wij de diverse eerdergenoemde bezienswaardigheden. Op de terugweg bezoeken wij Almere. Deze jonge, moderne en trendy stad is zeer verrassend. Wij zien onder andere Almere Haven, de Grote Markt en het Deventerpad.


Apeldoorn

Apeldoorn geldt als het middelpunt van de prachtige Veluwe. Samen bewonderen we de bijzondere architectuur van deze prachtige stad met zijn vele beelden en parken. In de binnenstad zijn verschillende markten te bezoeken. Ook zijn er genoeg terrasjes en eetgelegenheden.


Zwolle

Hanzestad Zwolle ontbreekt niet op ons excursieprogramma; want het is de moeite van een bezoek  zeker waard! Zwolle is een ontzettend gezellige stad: charmant en historisch. We vinden er leuke boetiekjes, terrasjes en prachtige herenhuizen. Ook aan cultuurrijke bezienswaardigheden ontbreekt het Zwolle niet. We zien de aan de Sassenstraat gelegen Sassenpoort. Velen vinden deze straat een van de leukste winkelstraten van Nederland. Eveneens een kijkje meer dan waard is de in een middeleeuwse kerk gevestigde boekhandel Waanders in de Broeren. Verder zien we de 75 meter hoge Peperbus.


Mariahoeve in Putten

De Mariahoeve is een klein boerderijmuseum dat u het vroegere leven op een Veluwse boerderij laat zien. U gaat 100 jaar terug in de tijd en ziet het oude Hollandse boerenleven zoals het toen was.


Beeldentuin

Bent u wel eens in een Beeldentuin geweest? De Beeldentuin in Garderen is een van de gezelligste van Nederland (met meer dan 4000 vierkante meter aan plezier!). U kunt zowel buiten in de Beeldentuin als binnen in het showroomdorp genieten van unieke creaties.


Ambachtenmuseum in Terschuur

Bezoek het Oude Ambachten & Speelgoed Museum voor 160 ambachten en winkeltjes van vroeger. Zo vindt u er een oude smidse, een scharensliep, een schoolklasje, een leerlooier en vele andere ‘oude’ beroepen. Ook kunt u hier een collectie van oud speelgoed vinden.


Schaapskooi in Ermelo

In 2003 is er een schaapskooi gebouwd midden op de hei en naar verluidt is het de grootste schaapskooi van Nederland! Elke dag wandelt de herder met de kudde over de Ermelosche heide. De kudde bestaat uit ongeveer 400 schapen.

N.V.T.

HPN_Header-website-oranje.jpg

5 DAGEN VELUWE - Reeds uitgevoerd

REISCODE

NLVE210517

ICON-VLIEGTUIG.png
ICON-BUS.png

GENIETEN VAN DE
PRACHTIGE VELUWE

REISINFORMATIE

5 Dagen Veluwe


Extra prijsinformatie

  • Geen toeslag alleenreizenden!


Bijzonderheden

  • Putten

  • Apeldoorn

  • Zwolle

  • Almere

  • Halfpension

  • Wijzigingen voorbehouden

  • Prijzen incl. excursies, excl. toeristenbelasting, toegangs- en gidskosten


Vertrek: maandag 17 mei 2021 
Terugreis: vrijdag 21 mei 2021


Opstapplaatsen*

Urmond, Roermond, Weert, Veldhoven, Den Bosch, Vianen en Utrecht


* Onder voorbehoud : Minimaal 4 personen, Maximaal 8 personen.


Wijzigingen voorbehouden.


Definitieve opstapplaatsen en tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt

HARTBRUG MAATJES

In contact komen met andere reizigers? Meld u snel aan bij onze nieuwe besloten Facebook-groep ‘HartbrugReizen Maatjes’! 

ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

HPN_Header-website-oranje.jpg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page