top of page
Het najaar is in volle gang als onze luxueuze reisbus naar de Côte d’Azur vertrekt voor een heerlijke tiendaagse vakantie. We nodigen je met zeer veel genoegen uit om met ons in te stappen op deze reis naar de zon. De Côte d’Azur is het oostelijke deel van de Franse Middellandse zeekust. Een gebied dat heel erg in trek is bij de happy few van deze wereld, en dan hebben we het over steden als Saint-Tropez, Cannes en Nice. Veel rijken, filmsterren en beroemdheden hebben een huis aan de Côte d’Azur. De lekkerbekken onder ons kunnen alvast voorpret hebben, want in deze streek kun je bouillabaisse, salade niçoise en tarte tropézienne bestellen. Smakelijk eten!

VOOR MAAR (p.p)

N.V.T.

Met name Saint-Tropez verwierf de nodige bekendheid door de films van Louis de Funès. Zijn eerste film heette Le Gendarme de Saint-Tropez. Daarna volgden nog zes films met De Funès in de hoofdrol. De legendarische komiek maakte Saint-Tropez en de daar gelegen naaktstranden bij een groot Europees publiek bekend.


Uitvalsbasis vormt ons Van der Valk Hotel St. Aygulf. Strand en zee liggen recht tegenover het hotel. Via een tunneltje onder de weg voor het hotel is het strand eenvoudig te bereiken. In het hotel word je in de meeste gevallen door Nederlandstalig personeel bediend.


We vertrekken op vrijdag 29 oktober uit Nederland en vieren onze vakantie om te beginnen met een korte stop, voor een overheerlijk stuk Limburgse vlaai en een lekkere kop koffie. Om alvast in de stemming te komen. Vervolgens koersen we naar onze overnachtingsplek in het midden van Frankrijk, om precies te zijn in de Bourgognestreek. In het midden van een beroemde wijnstreek, waar we ons kunnen verheugen op een heerlijk diner. Na een gezellige avond en een verkwikkende nachtrust zien we de volgende ochtend mooie landschappen langs ons glijden. We kijken onze ogen uit bij het rijden door de steden die we passeren op weg naar de Côte-d’Azur. Onderweg voelen we de overgang naar het subtropisch klimaat van de Franse Rivièra.


Vanuit ons hotel organiseren we enkele erg leuke excursies naar bijvoorbeeld Nice, Cannes, St. Tropez en Saint-Paul-de-Vence. Je kunt meegaan, maar het hoeft niet. Want ons devies is: alles mag, niets moet. Als je het leuker vindt om je eigen weg te kiezen, kan dat. De excursies zijn gratis en bij de prijs inbegrepen, dus voor het geld hoef je het niet te laten. Wat je ook kiest, je kunt hier volop genieten van de weldadige zon, die in deze streek meer dan 2700 uur per jaar aan de blauwe hemel staat.


In Nice bezoeken wij onder meer de Russische kerk, en we brengen een bezoek aan oud-Nice. Ook maken we een rondrit met een treintje (optioneel). In Cannes bezoeken we de wereldberoemde promenade, waar jaarlijks het filmfestival plaatsvindt. In St. Tropez gaan we de bekende haven met zijn onbetaalbare jachten en het pittoreske binnenstadje bekijken. Ook zien we een van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk, Saint-Paul-de-Vence, en zien we hoe parfum gemaakt wordt in Grasse.


We gaan de stad ook uit, speciaal voor ieder van ons die van de natuur in zijn volle schoonheid, pracht en praal houdt. Want wat is de natuur daar mooi! Je zou er zo willen wonen! We maken een indrukwekkende tocht door de Gorges du Verdon ( de ‘Grand Canyon’ van Europa) en schrikken niet terug voor een rondrit door de Provence: hét wijngebied van de Franse Zuidkust. We maken van de gelegenheid gebruik om daar een bekend chateau te bezoeken. Want wij willen genieten van een heerlijke wijnproeverij.


De hele vakantie heb je voldoende tijd om te rusten, of te doen waar je zin in hebt. Misschien wil je wel over de bekende promenades slenteren en sfeer en indrukken van de pracht om je heen opnemen. Of gewoon op een bankje zitten en de mensen bekijken. Wij zorgen ervoor dat in ons programma zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met ieders wensen.


Aan het eind van deze vakantie heb je niet alleen nieuwe vrienden gemaakt, je koestert levenslang ook warme herinneringen aan het land, dat je deze vakantie bezocht! Vergeet niet om foto’s te maken en uit te wisselen!

N.V.T.

HPN_Header-website-oranje.jpg

10 DAGEN FRANKRIJK - Reeds uitgevoerd

REISCODE

FRCD211029

ICON-VLIEGTUIG.png
ICON-BUS.png

TOT RUST KOMEN AAN DE
C​ÔTE D'AZUR

REISINFORMATIE

NIET MEER TE BOEKEN!

HARTBRUG MAATJES

In contact komen met andere reizigers? Meld u snel aan bij onze nieuwe besloten Facebook-groep ‘HartbrugReizen Maatjes’! 

ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

HPN_Header-website-oranje.jpg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page