top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverhartbrugreizen

Toscane 2017


Zoals beloofd, kom ik terug op de reis naar Toscane. Het is allemaal wat bezonken. Ik ben nog steeds positief. Natuurlijk zijn er ook minpunten, maar die wegen niet op tegen de positieve ervaring.


Het was een fijne reis en ik heb genoten. Het was wel vermoeiend, maar inmiddels ben ik weer aardig uitgerust. Kijkend naar alle foto's komen veel herinneringen terug. 


Zeer positief blijf ik over de chauffeur Wim, en over jullie aanwezigheid en begeleiding.

Positief vind ik dat we in Toscane in hetzelfde hotel bleven. Een volledige rondreis, met steeds andere hotels zie ik niet zitten. Elke dag met de bus was wat veel, maar "slechts" 6 keer, dus dat kon ook niet anders. De laatste dag buiten heb ik volledig genoten. De andere uitjes waren allen stad. Dat is voor mij minder. Florence, Assisi en Sienna zijn geweldige plaatsen. Helaas erg druk en toeristisch. Arezzo en Cortona spraken mij meer aan. Als ik weer ga zoek ik toch ook meer buiten, meer natuur met rust.


Ik blijf met genoegen aan deze reis terugdenken.


Vriendelijke groet,

Wim Swart

Comentarios


bottom of page