HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • hartbrugreizen

Toscane 2017


Zoals beloofd, kom ik terug op de reis naar Toscane. Het is allemaal wat bezonken. Ik ben nog steeds positief. Natuurlijk zijn er ook minpunten, maar die wegen niet op tegen de positieve ervaring.


Het was een fijne reis en ik heb genoten. Het was wel vermoeiend, maar inmiddels ben ik weer aardig uitgerust. Kijkend naar alle foto's komen veel herinneringen terug. 


Zeer positief blijf ik over de chauffeur Wim, en over jullie aanwezigheid en begeleiding.

Positief vind ik dat we in Toscane in hetzelfde hotel bleven. Een volledige rondreis, met steeds andere hotels zie ik niet zitten. Elke dag met de bus was wat veel, maar "slechts" 6 keer, dus dat kon ook niet anders. De laatste dag buiten heb ik volledig genoten. De andere uitjes waren allen stad. Dat is voor mij minder. Florence, Assisi en Sienna zijn geweldige plaatsen. Helaas erg druk en toeristisch. Arezzo en Cortona spraken mij meer aan. Als ik weer ga zoek ik toch ook meer buiten, meer natuur met rust.


Ik blijf met genoegen aan deze reis terugdenken.


Vriendelijke groet,

Wim Swart

Hartbrug-reizen-logo-kleur.png

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding. Heeft u een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Contact

Zwartbroekstraat 19

6041 JL Roermond

085 081 1009

info@hartbrugreizen.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 HartbrugReizen | Privacy en algemene reisvoorwaarden | HartbrugReizen is onderdeel van Stichting Hartpatienten Nederland | Design Creative Impact Point