HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • hartbrugreizen

Stedenreis door Thuringen - april 2011


Hier vindt u de onlangs bij ons binnengekomen reacties op onze Stedenreis door Thüringen. Deze reis met hoogtepunten als bezoeken aan de steden; Gera, Weimar en Dresden en bijzondere excursies vond plaats in April.


Reactie op de reis:  Prima reis! Één minpuntje: mijn bij de laatste stop gekochte zomerpetje is blijkbaar door niemand gevonden in de bus. Jammer!

Reden voor de reis: Goede verzorging door ons "Trio"


Reactie op de reis: De excursies waren erg vrijblijvend en onvoldoende informatie over de bezochte objecten. Verder starttijden te vroeg in de morgen en onvoldoende inschatting van tempo van reizigers en uithoudingsvermogen

Reden voor de reis: Meer begeleiding met reizen en interessante excursies


Reactie op de reis: Penta Hotel in Gera is goed. Maar in een 4-sterren hotel behoort het bediendend personeel niet rond te lopen in een slobberende spijkerbroek en T-shirt (dit is natuurlijk geen verwijt aan HartbrugReizen!)

Reden voor de reis: Ik kreeg een brochure in de brievenbus en ik dachte: dat lijkt me wel wat


Reactie op de reis: Ben heel erg tevreden over begeleiding + chauffeur!

Reden voor de reis: Datum kwam ons goed uit. (géén hartpatiën).

Hartbrug-reizen-logo-kleur.png

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding. Heeft u een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Contact

Zwartbroekstraat 19

6041 JL Roermond

085 081 1009

info@hartbrugreizen.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 HartbrugReizen | Privacy en algemene reisvoorwaarden | HartbrugReizen is onderdeel van Stichting Hartpatienten Nederland | Design Creative Impact Point