top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverhartbrugreizen

Reizigers naar Balkan onderweg!


ROERMOND - Een groep enthousiaste mensen is woensdag begonnen aan hun reis naar de Balkan. Rond tien uur vertrok de bus van HartbrugReizen vanaf het station in Roermond. De reizigers maken een avontuurlijke reis door de Balkan. Daarbij doen zij maar liefst vier landen aan waarvan Servië, Bosnië-Herzegovina en Kroatië behoorden tot het voormalige Joegoslavië. Maar ze gaan ook naar Hongarije, naar de prachtige hoofdstad Boedapest! Deze reis brengt hen naar pareltjes van natuurschoon en historie.


Vandaag, woensdag dus, steekt het gezelschap in de comfortabele bus snel de grens over en maakt voldoende stops om de benen te strekken. Tijdens de eerste pauze worden de mensen getrakteerd op lekkere verse Limburgse vlaai. Vervolgens gaat de reis verder, via de snelweg, met de nodige tussenstops naar Zuid Duitsland voor een eerste overnachting.


De vakantiegangers bezoeken onder meer Boedapest, Novi Sad, Sarajevo, Konjic, Mostar, Jajce en Zagreb. Over ruim twee weken keren de mensen weer terug naar Nederland. 


Wilt u ook met ons mee op reis voor een onvergetelijke vakantie? Kijk eens naar onze vakantiebestemmingen. Het grote voordeel van HartbrugReizen is, dat in de comfortabele bus medische begeleiding mee gaat. Dat is wel zo’n veilig gevoel! En: niets moet, alles mag! We organiseren talloze excursies naar interessante plekken, vaak met gids – maar niemand is verplicht om daaraan mee te doen! 

Comments


bottom of page