top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverhartbrugreizen

Reis naar brighton 14 tot 20 juli 2010


Het was de eerste keer dat ik met Hartpatienten op reis ging, en na een wat moeizame communicatie stapte ik met gemengde gevoelens in de bus. Al heel gauw echter, met de regie van Wim Godding, voelde ik me op mijn gemak en voelde ik een leuke vakantie tegemoet te gaan.


En ik moet zeggen, het was allemaal voortreffelijk georganiseerd, Brighton een fijne plaats voor een kort verblijf, het hotel zeer comfortabel, de uitstapjes zeer de moeite waard, de sfeer in de bus heel ontspannen. En dat laatste was in de eerste plaats te danken aan de chauffeur en reisleider, Wim Godding, voor wie geen moeite teveel was om het zijn groep naar de zin te maken. Hij is een perfecte gastheer. En de aanwezigheid van de medische begeleiding , Piet en Toos, was rustgevend.


Kortom, een heerlijke reis, en Brighton voor U een plek om terug te keren. Ikzelf denk nog wel eens vaker met hartbrugreizen mee te zullen gaan.

Vriendelijke groeten

Kommentare


bottom of page