top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverHartbrugReizen

Grandioze HartbrugReizen

Bij de laatste reis (Slovenië) is mijn grootste wens uitgekomen. Dat was voor mij een reis om nooit meer te vergeten. Geweldig, dankzij het team en de reisgenoten.

Bij het afscheid nemen in de bus, op de terugreis, heb ik al aangekondigd dat dit mijn laatste reis met HartbrugReizen was. Dat vond ik heel moeilijk.


Ik heb heel veel reizen met de Hartbrug mogen maken, grandioos! Elke reis was voor mij fantastisch. In de bus, en alles eromheen, georganiseerd door een heel goed team. Ik had bij alle reizen geen angst om mee te gaan. Ik wist dat, als het niet goed ging, er altijd een capabel teamlid voor mij klaar zou staan. Daar heb ik altijd veel bewondering voor gehad.


Blijf dit op deze manier doen❤️.

Lenie Lens


コメント


bottom of page