HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • HartbrugReizen

Grandioze HartbrugReizen

Bij de laatste reis (Slovenië) is mijn grootste wens uitgekomen. Dat was voor mij een reis om nooit meer te vergeten. Geweldig, dankzij het team en de reisgenoten.

Bij het afscheid nemen in de bus, op de terugreis, heb ik al aangekondigd dat dit mijn laatste reis met HartbrugReizen was. Dat vond ik heel moeilijk.


Ik heb heel veel reizen met de Hartbrug mogen maken, grandioos! Elke reis was voor mij fantastisch. In de bus, en alles eromheen, georganiseerd door een heel goed team. Ik had bij alle reizen geen angst om mee te gaan. Ik wist dat, als het niet goed ging, er altijd een capabel teamlid voor mij klaar zou staan. Daar heb ik altijd veel bewondering voor gehad.


Blijf dit op deze manier doen❤️.

Lenie Lens


Hartbrug-reizen-logo-kleur.png

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding. Heeft u een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Contact

Zwartbroekstraat 19

6041 JL Roermond

085 081 1009

info@hartbrugreizen.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 HartbrugReizen | Privacy en algemene reisvoorwaarden | HartbrugReizen is onderdeel van Stichting Hartpatienten Nederland | Design Creative Impact Point