top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverhartbrugreizen

Adriatische kust Italie, Cesenatico

Beste medewerkers van de Hartbrug,

Al eerder hebben we jullie een reactie willen sturen van onze bevindingen van onze reis naar de Adriatische kust in Italië, wat hebben we genoten, alles was tot in de puntjes perfect verzorgd, hotel Laura, in Cesenatico waar een zeer vriendelijke eigenaar de scepter zwaait, samen met zijn vrouw, en vriendelijk en behulpzaam personeel, dat is al meer dan de helft van je vakantie.


De laatste avond kregen wij van de eigenaar na het diner, taart en champagne en een gezellige avond waar ook de beentjes van de vloer konden, waar wij ook af en toe dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Ook de excursies die wij hebben gemaakt waren geweldig, het staatje van San Marino, was heel bijzonder om daar een keer te zijn, het was wel klimmen, maar dat ging nog net want we wilden zoveel mogelijk foto’s maken en Ravenna, ook zo’n mooie culturele stad en niet te vergeten de wijn proeverij, ook dat was uitermate goed verzorgd, wat hebben we daar gelachen, u begrijpt wel met een wijntje op, maar alle excursies waren ontspannend, we hadden een heel fijn gezelschap onderling. En natuurlijk onze chauffeur Wim Godding die ons feilloos overal naar toe bracht en altijd een opgewekt humeur en in zijn vrije uurtjes is hij nog bezig om de door hem gemaakte foto’s te branden voor de liefhebbers onder ons. Ook onze medische begeleiders Piet Peeters en Toos willen wij een pluim geven, ook hen was niets te veel, je vroeg het maar en je werd op je wenken bediend en met een opgewekt gezicht, dat is heel belangrijk.


Misschien denken jullie, nou een beetje overdreven, maar dat is het echt niet, voor ons in elk geval niet en onze medereizigers die wij hebben gesproken waren ook allemaal zeer enthousiast en hadden ook volop genoten.

We kijken alweer uit naar onze volgende reis naar de stad Dresden en Weimar. We hopen dat Wim en Piet dan ook weer van de partij zijn, tot dan.

Hartelijke groeten aan alle medewerkers, ook achter de schermen die deze reizen voor ons mensen mogelijk maken.

Comments


bottom of page