Reisaanbod

Bodensee

woensdag 18 maart 2020 - zondag 22 maart 2020
399

5 dagen naar de Bodensee: een ultieme ervaring

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

De overweldigende schoonheid van de natuur is een van de eerste dingen waardoor mensen getroffen worden bij het zien van de Bodensee. Het uitgestrekte meer tussen het zuiden van Duitsland enerzijds en Oostenrijk en Zwitserland anderzijds wordt omringd door een wonderschoon landschap, met prachtige bergen en oogstrelende kleurpaletten.

Griekenland

dinsdag 17 maart 2020 - dinsdag 24 maart 2020
949

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

Een primeur voor HartbrugReizen: we gaan eens niet met de bus, maar per vliegtuig naar een prachtige vakantiebestemming. Dit is een reis voor fijnproevers en mensen die het heerlijk vinden om te duiken in de klassieke geschiedenis van Griekenland.

Côte d’Azur

vrijdag 27 maart 2020 - zondag 5 april 2020
849

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

De lente is nog pril als onze luxueuze reisbus naar de Côte d’Azur vertrekt voor een heerlijke tiendaagse vakantie. We nodigen je met zeer veel genoegen uit om met ons in te stappen op deze reis naar de zon. De Côte d’Azur is het oostelijke deel van de Franse Middellandse zeekust. Een gebied dat heel erg in trek is bij de happy few van deze wereld, en dan hebben we het over steden als Saint-Tropez, Cannes en Nice. Veel rijken, filmsterren en beroemdheden hebben een huis aan de Côte d’Azur.

Trasimeense meer

woensdag 15 april 2020 - vrijdag 24 april 2020
699

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

Ga met ons mee naar Umbrië, het groene hart van Italië met zijn oogstrelende wijngaarden en wuivende olijfbomen, omringd door heuvels in talloze schakeringen groen. En bovenop die heuvels liggen stadjes met een rijk verleden, zoals Gubbio, Montefalco en Assisi. Het klimaat is er zacht en mediterraan. Tijdens deze vakantie genieten we volop van de gezellige 'trattoria' en wijnbars.

Op leefstijlreis: van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag

maandag 11 mei 2020 - donderdag 14 mei 2020
397

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

De eerste leefstijlreis van HartbrugReizen is een feit. In samenwerking met Stichting Je Leefstijl als Medicijn organiseert HartbrugReizen in mei een voor iedereen toegankelijke reis, vol met workshops en andere activiteiten op het gebied van leefstijl.

Normandië

dinsdag 12 mei 2020 - zaterdag 16 mei 2020
429

5 dagen naar de kusten van onze vrijheid in Normandië

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus 

De kust van Normandië, de kust waar ruim 75 jaar geleden onze bevrijding begon. We gaan erheen! We bezoeken tijdens onze vijfdaagse reis onder meer Pont de Normandie, Honfleur, Lisieux, Caen en Deauville. Normandië heeft een prachtige kust, telt talloze historische plaatsen, kent een meer dan veelzijdige keuken, en we zien er vele mooie gebouwen en monumenten. 

Toscane

vrijdag 5 juni 2020 - zondag 14 juni 2020
879

10 dagen Toscane, La Bella Italia

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

La Bella Italia, dat mooie, mooie Italië. Woorden schieten tekort om de schoonheid te beschrijven van een van de meest populaire vakantiebestemmingen in dat prachtige land: Toscane. Ga met ons mee naar dit prachtige stukje Italië met zijn prachtige natuur, imposante geschiedenis en magnifieke bezienswaardigheden. We verblijven in Montecatini Terme en gaan naar Pisa, Lucca, Vinci en Florence.

Baltische Staten

zaterdag 20 juni 2020 - zaterdag 4 juli 2020
1599

15 dagen op reis naar de Baltische Staten en Sint-Petersburg!

Geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus

Ga met ons mee naar het Oosten, naar Polen, Finland, de Baltische staten en het Russische Sint-Petersburg. Een reis om je vingers bij af te likken! Een reis die enigszins inspannend kan zijn, en vereist dat je goed ter been bent. Kortom: een goede conditie is aan te bevelen! 

Lago Maggiore

maandag 31 augustus 2020 - woensdag 9 september 2020
699

10 dagen naar Nazomeren in Lago Maggiore met dagtocht naar Milaan

In je leven moet je minstens één keer Milaan gezien hebben. Dat is een eeuwenoude wijsheid, en wie er geweest is, weet wat daarmee bedoeld is. We gaan erheen, nemen je mee naar deze geweldige stad. We maken van de gelegenheid gebruik om je de hele Lago Maggiore te laten zien, te genieten.  

Hamburg

vrijdag 18 september 2020 - dinsdag 22 september 2020
379

Vijfdaagse reis naar Hanzestad Hamburg

Hamburg, de op één na grootste stad van Duitsland, is een bezoek meer dan waard. In en rond deze metropool, de belangrijkste havenstad van Duitsland, wonen zo’n vijf miljoen mensen. Een bruisende stad, met prachtige gebouwen, zoals het 19de eeuwse Hamburger Rathaus en de futuristische Elbphilharmonie.

Pagina's