Reisaanbod

10 dagen Klein-Polen

donderdag 5 April 2018 - zaterdag 14 April 2018
699

Vraag de Polen naar hun favoriete provincie en ze zullen Malopolsky (Klein-Polen) noemen. Niet zo vreemd, want het biedt een ideale mix van historische en natuurlijke monumenten. Gaat u vooral met HartbrugReizen mee om ze te ontdekken! Krakau, het Florence van Polen, is onze sfeerrijke uitvalsbasis. Wieliczka, de beroemdste zoutmijn ter wereld, ligt om de hoek. Net als de binnenstad van Krakau is het UNESCO Werelderfgoed. 

Dagtocht Valkenburg

woensdag 18 April 2018
37,50

Wie eens een steenkolenmijn van binnen wil zien kan met ons mee (optioneel) voor een leerzame rondleiding! U wordt er rondgeleid en bijgepraat door oud-mijnwerkers!

8 dagen Zuid-Beieren, Duitsland

zaterdag 21 April 2018 - zaterdag 28 April 2018
549

Zuid-Beieren is blijvend populair onder Nederlandse vakantiegangers. Dat is niet alleen omdat het zo lekker dichtbij is. Deze Duitse regio kent vele troeven. De fascinerende steden München en Passau, oerbossen en kwartsbergen, glooiende valleien met rivieren zoals de schöne blaue Donau. En door dit alles slingert een glasroute langs traditionele glasfabriekjes. Toch slaan de Beienaren zelf alles. Trots op hun cultuur dragen ze die gewoon lekker gemütlich uit. 

Dagtocht: Aubel/Val Dieu

zondag 29 April 2018
37,50

We gaan naar een van de mooiste plekjes op deze aarde, in een uitloper van de Waalse Ardennen, vlak onder de Limburgse grens: de oude marktplaats Aubel. Een klein dorpje in een oogverblindend mooie omgeving. Aubel is de plaats waar streekproducten als bier, stroop, cider en kaas worden verhandeld. U kent hem wel, de Europees beschermde Hervekaas, de pittige Aubeloise.

Dagtocht: Keukenhof Lisse

donderdag 3 Mei 2018
49,50

Ga met ons mee naar de Keukenhof in Lisse! Op dit prachtige landgoed van Kasteel Keukenhof wordt elk voorjaar een tentoonstelling georganiseerd van bolgewassen van bedrijven uit de wijde omgeving. Jaarlijks trekken meer dan een miljoen mensen naar de Keukenhof, in 2017 zelfs bijna anderhalf miljoen!

10 dagen de Venetiaanse Rivièra: Bibione

dinsdag 8 Mei 2018 - donderdag 17 Mei 2018
879

Tijdens deze mooie reis zoeken wij het hart van de Venetiaanse Rivièra op. We verblijven in het in de regio Bibione gelegen luxe hotel Eden.

5 dagen Elzas

zondag 27 Mei 2018 - donderdag 31 Mei 2018
425

De Elzas is de ideale bestemming als u dicht bij huis er even helemaal uit wilt. Tussen het gebergte van de Vogezen in het westen en de Rijn in het oosten zijn zeer gevarieerde uitstapjes te maken. Dit grensgebied van Frankrijk kent een zeer roerige geschiedenis. De talloze  kastelen, burchten en versterkte dorpen herinneren daaraan. Net als de geheel eigen culinaire tradities van de Elzas: Frans met een vleugje Duits. Iets waar de vriendelijke Elzenaren terecht trots op zijn.

9 dagen Schotland met verblijf nabij Glasgow

zondag 24 juni 2018 - maandag 2 Juli 2018
849

Met HartbrugReizen ontdekt u heel relaxed Schotland. We starten in de Schotse grensplaats Gretna Green, dé plek om in het geheim snel te trouwen. Natuurlijk doen we ook Glasgow aan, met het Clyde Auditorium aan de rivier Clyde als ultieme blikvanger.

6 dagen Oost-Beieren, Duitsland

zondag 2 September 2018 - vrijdag 7 September 2018
549

Pure verwennerij in Duitslands beste driesterren muziek- en wellnesshotel! Dat staat u te wachten in Elizabethszell in Beieren. Een knus dorp waar mensen van heinde en verre alleen al voor de gezelligheid komen. Daar doet onze zingende herbergier Stefan Dietl dan ook keihard zijn best voor. Als trotse Beienaar en bekende Duitser wijdt hij vele liederen aan de schoonheid van zijn Heimat.