Reisaanbod

Adriatische Rivièra

maandag 6 mei 2019 - woensdag 15 mei 2019
799

Tien dagen naar de Adriatische Rivièra

Altijd al eens naar Italië willen gaan? Naar een land dat nu meer dan ooit in de belangstelling staat? Dat kan. Ga met ons mee naar de Adriatische kust. Wij gaan naar Emilia-Romagna, de meest populaire streek van de Adriatische kust. En u kunt met een gerust hart op reis gaan, want vanzelfsprekend gaan onze vertrouwde begeleiders mee. Op naar Bella Italia!

Karinthië

zaterdag 18 mei 2019 - maandag 27 mei 2019
879

Grote hoogten in Karinthië

Nog nooit in Karinthië geweest? Dan nemen wij u graag mee naar deze parel van Oostenrijk! De Oostenrijkse deelstaat Karinthië ligt in het zuiden van het bergachtige land, aan de Sloveense en Italiaanse grens. 

Noord-Polen

maandag 10 juni 2019 - dinsdag 18 juni 2019
699

Oude tradities in Noord-Polen eenpersoonskamers op aanvraag

We gaan negen dagen naar Polen! Gaat u mee? Deze vakantie heeft alles in zich om een gedenkwaardige en mooie reis te worden. We gaan onder meer naar Poznan, Warschau, Zdrojewo, en Gdansk. We zien het grootste Jezusbeeld van Europa, de enige nog werkende droge scheepslift ter wereld, de grootste kruisridderburcht van Europa.

België

maandag 24 juni 2019 - vrijdag 28 juni 2019
479

Belgische kust

Met zeer veel genoegen nodigen wij u uit met ons mee te gaan voor een vakantie aan de Belgische kust. We nemen u onder meer mee naar Oostende met zijn prachtige boulevard, laten u genieten van de magnifieke stad Brugge, bezoeken de Belgische militaire begraafplaats in Adinkerke, strijken neer in Ieper, flaneren door Gent en lopen door Antwerpen.

Oost-Beieren

zondag 30 juni 2019 - zaterdag 6 juli 2019
599

Der Singender Wirt

We zijn te gast bij Stefan Dietl und die Aufdreher. We gaan naar een van de mooiste gebieden van Duitsland, het Beierse land van de Dirndls en Lederhosen, met zijn prachtige natuur niet ver van de Tsjechische grens. 

Sauerland

dinsdag 3 september 2019 - zaterdag 7 september 2019
399

Gezelligheid in Sauerland: eenpersoonskamers op aanvraag

Een van de populairste vakantiebestemmingen in Duitsland is Sauerland. Het relatief dunbevolkte gebied is vooral in trek bij Nederlandse toeristen en dagjesmensen. Ook wij gaan er genieten van de prachtige natuur tussen de vele glooiende heuvels en bergen. 

Lourdes

dinsdag 10 september 2019 - donderdag 19 september 2019
849

Magisch Lourdes

Bedevaartsoord Lourdes vormt de uitvalsbasis voor een tiendaagse reis naar het zuidwesten van Frankrijk. We zien er prachtige steden als Bordeaux, Cauterets, Pau, Bayonne en natuurlijk Lourdes zelf, waar alles in het teken van Maria staat. 

Metz

donderdag 26 september 2019 - zondag 29 september 2019
329

4 dagen art nouveau in Frankrijk

Het noorden van Frankrijk wordt vaak overgeslagen tijdens reizen naar meer zuidelijk gelegen streken. Op de plek waar de Moezel en de Seine samenkomen ligt het Gallo-Romaanse Metz. Maar liefst twintig bruggen overspannen hier de rivieren en kanalen.

Slovenië

zaterdag 12 oktober 2019 - maandag 21 oktober 2019
699

Genieten van Slovenië 

We gaan tien dagen lang genieten van al het heerlijks dat de jonge natie Slovenië ons te bieden heeft. Slovenië, ooit deel uitmakend van Joegoslavië, heeft een kleine kuststrook van ongeveer vijftig kilometer aan de Golf van Triëst.

Düsseldorf

dinsdag 10 december 2019
32,50

Kerstshoppen in Düsseldorf 

Met HartbrugReizen in alle rust een gezellig dagje naar de leukste kerstmarkt van Duitsland: Düsseldorf! De stad ziet er betoverend uit en u waant zich hier in een winters sprookje.