Reisaanbod

10 dagen ‘Voorjaar aan de Côte d’Azur' 

zaterdag 17 Februari 2018 - maandag 26 Februari 2018

De Côte d’Azur heeft van oudsher een magnetische aantrekkingskracht. De Romeinen bouwden er prachtige villa’s, tegenwoordig strijken er beroemdheden uit de hele wereld neer. De deelnemers van HartbrugReizen voelen zich er elk jaar net zo thuis. De Côte d’Azur kent dan ook bijzonder gevarieerde attracties. Van de kosmopolitische stad Cannes tot het woeste bergmassief van de Gorges du Verdon. Zéér aantrekkelijk zijn ook de voorjaarsfeesten: het carnaval van Nice, het citroenfeest van Menton en het Mimosa-festival in Mandelieu. Gaat u met HartbrugReizen de lente aan de Côte d’Azur beleven? Een uitstapje naar Monaco en een tocht ‘Côte d’Azur bij nacht’ zijn heerlijke bonussen!

5 dagen verrassingsreis Moezel all-inclusive & women only

zaterdag 3 Februari 2018 - woensdag 7 Februari 2018

Tussen Trier en Koblenz slingert de Moezel door een romantisch landschap van steile wijnhellingen en idyllische dorpjes. Precies voor dit gebied heeft Hartpatiënten Nederland een spannend verrassingsprogramma voor vrouwen bedacht. Tijdens de reis maken de reisleiders elke avond bekend wat u de volgende dag gaat doen.

10 dagen Lago Maggiore & Piëmont

maandag 12 Maart 2018 - woensdag 21 Maart 2018

Italië blijft altijd trekken. Het mediterrane klimaat, de uitbundige natuur en de monumentale cultuur zorgen voor een mix die simpelweg onweerstaanbaar is. Lago Maggiore is de ideale uitvalsbasis voor gevarieerde trips. Bergen, pittoreske roodbedakte stadjes en palmbomen omringen het azuurblauwe meer. Het ruige Monte Rosa-massief, Milaan en Locarno en Lugano in Zwitserland liggen nabij. Net als het relatief onbekende Piëmont, een heuvelachtige streek vol wijngaarden.

9 dagen Kerstreis Wenen & omgeving

maandag 11 december 2017 - dinsdag 19 december 2017

Wenen spreekt tot de verbeelding. Bekende namen als keizerin Sissi, Mozart, Schubert en Beethoven droegen daar zeker toe bij. Gelukkig heeft de Oostenrijkse hoofdstad ook los van hen genoeg te bieden.

Actie! 4 dagen Ahrdal in kerstsfeer

vrijdag 1 december 2017 - maandag 4 december 2017

NU! De eerste 10 boekingen voor €299,- p.p. (normaal voor €325,- p.p.)

Romantici noemden de rivier de Ahr wel ‘de wildste dochter van de Rijn’. Totaal betoverd waren ze door de aanblik van het Ahrdal.

10 dagen Toscane - mét uitstapje naar Assisi

dinsdag 10 Oktober 2017 - donderdag 19 Oktober 2017

Toscane spreekt tot de verbeelding. Pittoreske dorpen en steden vol kunst en cultuur plakken tegen de heuvels in een groen en glooiend landschap met olijfgaarden en cipressen. Niet voor niets vormt deze Italiaanse regio het decor van talloze films. Met HartbrugReizen gaat u relaxed naar Arezzo, Florence, Sienna en Cortona verkennen. Bonus is een uitstapje naar Assisi in Umbrië. U loopt hier in de voetsporen van de heilige Franciscus, de inspiratie van de huidige paus Franciscus.

10 dagen Istrië & de Adriatische Zee, Kroatië

maandag 25 September 2017 - woensdag 4 Oktober 2017

Istrië is de meest noordelijke streek van Kroatië. Met zijn rotskusten, beboste bergen, tropische begroeiing en eilanden in de Adriatische Zee vormt het de perfecte reisbestemming. Het gebied is van oudsher ook een mengelmoes van culturen. Vele volkeren, van Romeinen tot voormalige Joegoslaven, kwamen er langs. Samen zorgden ze voor stadjes zoals Pula, Poreč, Rovinj, Motovun, Moscenice en Opatija met verrassende monumenten uit alle tijden.