Reisaanbod

10 dagen Toscane - mét uitstapje naar Assisi

dinsdag 10 Oktober 2017 - donderdag 19 Oktober 2017

Toscane speelt tot de verbeelding. Pittoreske dorpen en steden vol kunst en cultuur plakken tegen de heuvels in een groen en glooiend landschap met olijfgaarden en cipressen. Niet voor niets vormt deze Italiaanse regio het decor van talloze films. Met HartbrugReizen gaat u er relaxed Arezzo, Florence, Sienna en Cortona verkennen. Bonus is een uitstapje naar Assisi in Umbrië. U loopt hier in de voetsporen van de heilige Franciscus, de inspiratie van de huidige paus Franciscus.

10 dagen Istrië & de Adriatische Zee, Kroatië

maandag 25 September 2017 - woensdag 4 Oktober 2017

Istrië is de meest noordelijke streek van Kroatië. Met zijn rotskusten, beboste bergen, tropische begroeiing en eilanden in de Adriatische Zee 

8 dagen Bretagne en Normandië, Frankrijk

vrijdag 18 Augustus 2017 - vrijdag 25 Augustus 2017

Achter de rotskusten en baaien van Bretagne en Normandië gaat veel roerige geschiedenis schuil. Tijdens deze vakantie met HartbrugReizen gaat u dat ervaren. Neem Saint-Malo, lang het bolwerk van piraten. Of het schilderachtige Dinan en Caen. Overal herinneren kastelen ons eraan dat het er niet altijd vredig was. Een dagtocht naar  het Kanaaleiland Jersey is voor de afwisseling best verleidelijk.