Reisaanbod

10 dagen ‘Voorjaar aan de Côte d’Azur' 

zaterdag 17 Februari 2018 - maandag 26 Februari 2018

De Côte d’Azur heeft van oudsher een magnetische aantrekkingskracht. De Romeinen bouwden er prachtige villa’s, tegenwoordig strijken er beroemdheden uit de hele wereld neer. De deelnemers van HartbrugReizen voelen zich er elk jaar net zo thuis. De Côte d’Azur kent dan ook bijzonder gevarieerde attracties. Van de kosmopolitische stad Cannes tot het woeste bergmassief van de Gorges du Verdon. Zéér aantrekkelijk zijn ook de voorjaarsfeesten: het carnaval van Nice, het citroenfeest van Menton en het Mimosa-festival in Mandelieu. Gaat u met HartbrugReizen de lente aan de Côte d’Azur beleven? Een uitstapje naar Monaco en een tocht ‘Côte d’Azur bij nacht’ zijn heerlijke bonussen!

5 dagen verrassingsreis Moezel all-inclusive & women only

zaterdag 3 Februari 2018 - woensdag 7 Februari 2018

Tussen Trier en Koblenz slingert de Moezel door een romantisch landschap van steile wijnhellingen en idyllische dorpjes. Precies voor dit gebied heeft Hartpatiënten Nederland een spannend verrassingsprogramma voor vrouwen bedacht. Tijdens de reis maken de reisleiders elke avond bekend wat u de volgende dag gaat doen.

10 dagen Lago Maggiore & Piëmont

maandag 12 Maart 2018 - woensdag 21 Maart 2018

Italië blijft altijd trekken. Het mediterrane klimaat, de uitbundige natuur en de monumentale cultuur zorgen voor een mix die simpelweg onweerstaanbaar is. Lago Maggiore is de ideale uitvalsbasis voor gevarieerde trips. Bergen, pittoreske roodbedakte stadjes en palmbomen omringen het azuurblauwe meer. Het ruige Monte Rosa-massief, Milaan en Locarno en Lugano in Zwitserland liggen nabij. Net als het relatief onbekende Piëmont, een heuvelachtige streek vol wijngaarden.

9 dagen Kerstreis Wenen & omgeving

maandag 11 december 2017 - dinsdag 19 december 2017

Wenen spreekt tot de verbeelding. Bekende namen als keizerin Sissi, Mozart, Schubert en Beethoven droegen daar zeker toe bij. Gelukkig heeft de Oostenrijkse hoofdstad ook los van hen genoeg te bieden.

Actie! 4 dagen Ahrdal in kerstsfeer

vrijdag 1 december 2017 - maandag 4 december 2017

NU! De eerste 10 boekingen voor €299,- p.p. (normaal voor €325,- p.p.)

Romantici noemden de rivier de Ahr wel ‘de wildste dochter van de Rijn’. Totaal betoverd waren ze door de aanblik van het Ahrdal.