Reisaanbod

VERTREKGARANTIE: 21 daagse reis overwinteren in Spanje

vrijdag 11 januari 2019 - donderdag 31 januari 2019
1749

Bent u na de Kerstdagen toe aan lekkere temperaturen, zon, zee, strand en ontspanning? Ga dan met ons mee op ‘overwinterreis’ naar Spanje: de Costa del Sol.Uit onderzoek onder onze reizigers blijkt dat een aantal mensen graag met ons warmere oorden opzoekt als het in Nederland op z’n koudst en guurst is. Daarom hebben wij een nieuwe reisbestemming aan de Costa del Sol in ons programma opgenomen.

Op avontuur in de Balkan. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN!

woensdag 20 maart 2019 - woensdag 3 april 2019
1099

We maken een avontuurlijke reis door de Balkan. Daarbij doen we maar liefst vier landen aan, die alle vier ooit behoorden tot het aloude Joegoslavië: Servië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Kroatië. Maar we gaan ook naar Hongarije, naar de machtig mooie hoofdstad Boedapest! 

Genieten in Bischofsmais

dinsdag 9 april 2019 - maandag 15 april 2019
475

Niet ver van de Tsjechische grens ligt het idyllische dorpje Bischofsmais, een van de mooiste plekken op aarde! Met zijn ongeveer 3200 inwoners, gelegen midden in het Beierse Woud, straalt het dorp rust en gemoedelijkheid uit. Het dorpje aan de voet van de 1100 meter hoge Geißkopf in Beieren is een en al gezelligheid en de mensen zijn erg vriendelijk.

Tien dagen naar de Adriatische Rivièra

maandag 6 mei 2019 - woensdag 15 mei 2019
799

Altijd al eens naar Italië willen gaan? Naar een land dat nu meer dan ooit in de belangstelling staat? Dat kan. Ga met ons mee naar de Adriatische kust. Wij gaan naar Emilia-Romagna, de meest populaire streek van de Adriatische kust. En u kunt met een gerust hart op reis gaan, want vanzelfsprekend gaan onze vertrouwde begeleiders mee. Op naar Bella Italia! Het programma biedt genoeg ruimte voor vrije tijd zodat u desgewenst zelf iets kunt ondernemen.

Grote hoogten in Karinthië. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN!

zaterdag 18 mei 2019 - maandag 27 mei 2019
879

Nog nooit in Karinthië geweest? Dan nemen wij u graag mee naar deze parel van Oostenrijk! De Oostenrijkse deelstaat Karinthië ligt in het zuiden van het bergachtige land, aan de Sloveense en Italiaanse grens. We bezoeken er verschillende steden en dorpen, zoals Weisensee, Lienz, Klagenfurt, de Millstätter See, en we bereiken grote hoogten en zien oa de top van de Grossglockner. Ook een bezoek aan de imposante Krimml watervallen staat op ons programma. Gaat u met ons mee?

Oude tradities in Polen. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN!

maandag 10 juni 2019 - dinsdag 18 juni 2019
699

We gaan negen dagen naar Polen! Gaat u mee? Deze vakantie heeft alles in zich om een gedenkwaardige en mooie reis te worden. We gaan onder meer naar Poznan, Warschau, Zdrojewo, Toruń, Malbork en Gdansk. We zien het grootste Jezusbeeld van Europa, de enige nog werkende droge scheepslift ter wereld, de grootste kruisridderburcht van Europa en de tweede bedevaartplaats van Polen. Wat houdt u tegen! Dit wordt een geweldige reis!

Heerlijk uitwaaien: Belgische kust. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN

maandag 24 juni 2019 - vrijdag 28 juni 2019
479

Met zeer veel genoegen nodigen wij u uit met ons mee te gaan voor een vakantie aan de Belgische kust. We nemen u onder meer mee naar Oostende met zijn prachtige boulevard, laten u genieten van de magnifieke stad Brugge, bezoeken de Belgische militaire begraafplaats in Adinkerke, strijken neer in Ieper, flaneren door Gent en lopen door Antwerpen.

Plezier in lederhose: Oost-Beieren. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN!

zondag 30 juni 2019 - zaterdag 6 juli 2019
599

We gaan naar een van de mooiste gebieden van Duitsland, Beieren. Het Beierse land van de Dirndls en Lederhosen, met zijn prachtige natuur niet ver van de Tsjechische grens. De inwoners van Beieren zijn enorm trots zijn op hun cultuur. Gemütlichkeit is de norm: het moet vooral gezellig en aangenaam zijn. En er is overal bier, hier in Beieren! Plus: u wordt compleet in de watten gelegd in Duitslands beste driesterren muziek- en wellnesshotel: het hotel Mariandl, beter bekend als ‘Der singender Wirt’ (De zingende herbergier). 

Gezelligheid in Sauerland

dinsdag 3 september 2019 - zaterdag 7 september 2019
399

Een van de populairste vakantiebestemmingen in Duitsland is Sauerland. Het relatief dunbevolkte gebied is vooral in trek bij Nederlandse toeristen en dagjesmensen. Ook wij gaan er genieten van de prachtige natuur tussen de vele glooiende heuvels en bergen. Onze uitvalsbasis ligt in de buurt van het lieflijke stadje Winterberg, gelegen in Hochsauerland, op de hoogste plek van Sauerland.

Magisch Lourdes. GEEN TOESLAG EERSTE 5 ALLEENREIZENDEN

dinsdag 10 september 2019 - donderdag 19 september 2019
849

Bedevaartsoord Lourdes vormt de uitvalsbasis voor een tiendaagse reis naar het zuidwesten van Frankrijk. We zien er prachtige steden als Bordeaux, Cauterets, Pau, Bayonne en natuurlijk Lourdes zelf, waar alles in het teken van Maria staat. We maken een prachtige tour door Pic du Midi, bekend van de Tour de France en bezoeken de watervallen van Pont d’Espagne.

Pagina's