Reisaanbod

10 dagen Voorjaar aan de Côte d’Azur

zaterdag 17 Februari 2018 - maandag 26 Februari 2018
849

De Côte d’Azur heeft van oudsher een magnetische aantrekkingskracht. De Romeinen bouwden er prachtige villa’s, tegenwoordig strijken er beroemdheden uit de hele wereld neer. De deelnemers van HartbrugReizen voelen zich er elk jaar net zo thuis. De Côte d’Azur kent dan ook bijzonder gevarieerde attracties. 

Vier dagen Londen

vrijdag 2 Maart 2018 - maandag 5 Maart 2018
299

Straks wordt het misschien een stuk lastiger om Londen te bezoeken. Zoals u vast weet, wil Engeland uit de Europese Unie stappen. Nu kunnen wij nog relatief eenvoudig naar Londen, straks is er waarschijnlijk de nodige papieren rompslomp! Grijp dus uw kans, ga met ons mee naar Londen, nu het nog eenvoudig kan. 
 

Dagtocht: Luik - Liège

donderdag 8 Maart 2018
39,50

Op een steenworp afstand van de Zuid-Limburgse grens ligt de Waalse stad Luik, de op drie na grootste gemeente van België. Ga met ons mee naar deze mooie stad, gelegen aan de voet van de Ardennen bij de monding van de Ourthe in de Maas.

Dagtocht Roermond (exclusief vervoer)

vrijdag 23 Maart 2018
25

Roermond is een prachtige stad vol historische bouwwerken, kleine pittoreske straatjes en steegjes in de oogstrelend mooie oude binnenstad. Een waar paradijs voor mensen die van gezelligheid, goed eten en veel shoppen houden. Het Designer Outlet Center in Roermond werd onlangs uitgeroepen tot het beste van heel Europa! 

Twee dagen België

maandag 26 Maart 2018 - dinsdag 27 Maart 2018
99

We gaan naar Leuven en Brussel. Voor wie al eens in Leuven geweest is, roept deze naam waarschijnlijk heerlijke herinneringen op. Want waar anders vind je zoveel gezelligheid, sfeer en ambiance als in deze prachtige studentikoze uitgaansstad! Leuven kent talloze knusse kroegjes en mede om die reden wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van België genoemd. 

10 dagen Klein-Polen

donderdag 5 April 2018 - zaterdag 14 April 2018
699

Vraag de Polen naar hun favoriete provincie en ze zullen Malopolsky (Klein-Polen) noemen. Niet zo vreemd, want het biedt een ideale mix van historische en natuurlijke monumenten. Gaat u vooral met HartbrugReizen mee om ze te ontdekken! Krakau, het Florence van Polen, is onze sfeerrijke uitvalsbasis. Wieliczka, de beroemdste zoutmijn ter wereld, ligt om de hoek. Net als de binnenstad van Krakau is het UNESCO Werelderfgoed. 

Dagtocht Valkenburg

woensdag 18 April 2018
37,50

Wie eens een steenkolenmijn van binnen wil zien kan met ons mee (optioneel) voor een leerzame rondleiding! U wordt er rondgeleid en bijgepraat door oud-mijnwerkers!

8 dagen Zuid-Beieren, Duitsland

zaterdag 21 April 2018 - zaterdag 28 April 2018
549

Zuid-Beieren is blijvend populair onder Nederlandse vakantiegangers. Dat is niet alleen omdat het zo lekker dichtbij is. Deze Duitse regio kent vele troeven. De fascinerende steden München en Passau, oerbossen en kwartsbergen, glooiende valleien met rivieren zoals de schöne blaue Donau. En door dit alles slingert een glasroute langs traditionele glasfabriekjes. Toch slaan de Beienaren zelf alles. Trots op hun cultuur dragen ze die gewoon lekker gemütlich uit. 

Dagtocht: Aubel/Val Dieu

zondag 29 April 2018
37,50

We gaan naar een van de mooiste plekjes op deze aarde, in een uitloper van de Waalse Ardennen, vlak onder de Limburgse grens: de oude marktplaats Aubel. Een klein dorpje in een oogverblindend mooie omgeving. Aubel is de plaats waar streekproducten als bier, stroop, cider en kaas worden verhandeld. U kent hem wel, de Europees beschermde Hervekaas, de pittige Aubeloise.

Dagtocht: Keukenhof Lisse

donderdag 3 Mei 2018
49,50

Ga met ons mee naar de Keukenhof in Lisse! Op dit prachtige landgoed van Kasteel Keukenhof wordt elk voorjaar een tentoonstelling georganiseerd van bolgewassen van bedrijven uit de wijde omgeving. Jaarlijks trekken meer dan een miljoen mensen naar de Keukenhof, in 2017 zelfs bijna anderhalf miljoen!

Pagina's