Reisaanbod

7 dagen genieten in Bayerischer Wald

dinsdag 9 april 2019 - maandag 15 april 2019
475

Niet ver van de Tsjechische grens ligt het idyllische dorpje Bischofsmais, een van de mooiste plekken op aarde! Met zijn ongeveer 3200 inwoners, gelegen midden in het Beierse Woud, straalt het dorp rust en gemoedelijkheid uit. Het dorpje aan de voet van de 1100 meter hoge Geißkopf in Beieren is een en al gezelligheid en de mensen zijn erg vriendelijk.

VOLGEBOEKT: Tien dagen naar de Adriatische Rivièra

maandag 6 mei 2019 - woensdag 15 mei 2019
799

Altijd al eens naar Italië willen gaan? Naar een land dat nu meer dan ooit in de belangstelling staat? Dat kan. Ga met ons mee naar de Adriatische kust. Wij gaan naar Emilia-Romagna, de meest populaire streek van de Adriatische kust. En u kunt met een gerust hart op reis gaan, want vanzelfsprekend gaan onze vertrouwde begeleiders mee. Op naar Bella Italia! Het programma biedt genoeg ruimte voor vrije tijd zodat u desgewenst zelf iets kunt ondernemen.

Grote hoogten in Karinthië (1-persoonskamers op aanvraag!)

zaterdag 18 mei 2019 - maandag 27 mei 2019
879

Nog nooit in Karinthië geweest? Dan nemen wij u graag mee naar deze parel van Oostenrijk! De Oostenrijkse deelstaat Karinthië ligt in het zuiden van het bergachtige land, aan de Sloveense en Italiaanse grens. We bezoeken er verschillende steden en dorpen, zoals Weissensee, Lienz, Klagenfurt, de Millstätter See, en we bereiken grote hoogten en zien oa de top van de Grossglockner. Ook een bezoek aan de imposante Krimml watervallen staat op ons programma. Gaat u met ons mee?

Oude tradities in Noord-Polen (alleen nog 2-persoonskamers)

maandag 10 juni 2019 - dinsdag 18 juni 2019
699

We gaan negen dagen naar Polen! Gaat u mee? Deze vakantie heeft alles in zich om een gedenkwaardige en mooie reis te worden. We gaan onder meer naar Poznan, Warschau, Zdrojewo, Toruń, Malbork en Gdansk. We zien het grootste Jezusbeeld van Europa, de enige nog werkende droge scheepslift ter wereld, de grootste kruisridderburcht van Europa en de tweede bedevaartplaats van Polen. Wat houdt u tegen! Dit wordt een geweldige reis!

Heerlijk uitwaaien: Belgische kust

maandag 24 juni 2019 - vrijdag 28 juni 2019
479

Met zeer veel genoegen nodigen wij u uit met ons mee te gaan voor een vakantie aan de Belgische kust. We nemen u onder meer mee naar Oostende met zijn prachtige boulevard, laten u genieten van de magnifieke stad Brugge, bezoeken de Belgische militaire begraafplaats in Adinkerke, strijken neer in Ieper, flaneren door Gent en lopen door Antwerpen.

Muziek en plezier in Wellnesshotel der Singender Wirt, Oost-Beieren

zondag 30 juni 2019 - zaterdag 6 juli 2019
599

We gaan naar een van de mooiste gebieden van Duitsland, Beieren. Het Beierse land van de Dirndls en Lederhosen, met zijn prachtige natuur niet ver van de Tsjechische grens. De inwoners van Beieren zijn enorm trots zijn op hun cultuur. Gemütlichkeit is de norm: het moet vooral gezellig en aangenaam zijn. En er is overal bier, hier in Beieren! Plus: u wordt compleet in de watten gelegd in Duitslands beste driesterren muziek- en wellnesshotel: het hotel Mariandl, beter bekend als ‘Der singender Wirt’ (De zingende herbergier). 

Gezelligheid in Sauerland: geen toeslag alleenreizenden!

dinsdag 3 september 2019 - zaterdag 7 september 2019
399

Een van de populairste vakantiebestemmingen in Duitsland is Sauerland. Het relatief dunbevolkte gebied is vooral in trek bij Nederlandse toeristen en dagjesmensen. Ook wij gaan er genieten van de prachtige natuur tussen de vele glooiende heuvels en bergen. Onze uitvalsbasis ligt in de buurt van het lieflijke stadje Winterberg, gelegen in Hochsauerland, op de hoogste plek van Sauerland.

Magisch Lourdes

dinsdag 10 september 2019 - donderdag 19 september 2019
849

Bedevaartsoord Lourdes vormt de uitvalsbasis voor een tiendaagse reis naar het zuidwesten van Frankrijk. We zien er prachtige steden als Bordeaux, Cauterets, Pau, Bayonne en natuurlijk Lourdes zelf, waar alles in het teken van Maria staat. We maken een prachtige tour door Pic du Midi, bekend van de Tour de France en bezoeken de watervallen van Pont d’Espagne.

4 dagen art nouveau in Frankrijk

donderdag 26 september 2019 - zondag 29 september 2019
329

Het noorden van Frankrijk wordt vaak overgeslagen tijdens reizen naar meer zuidelijk gelegen streken. Op de plek waar de Moezel en de Seine samenkomen ligt het Gallo-Romaanse Metz. Maar liefst twintig bruggen overspannen hier de rivieren en kanalen. In het centrum van deze bijzondere stad is ons hotel gelegen.

Genieten van Slovenië: geen toeslag alleenreizenden!

zaterdag 12 oktober 2019 - maandag 21 oktober 2019
699

We gaan tien dagen lang genieten van al het heerlijks dat de jonge natie Slovenië ons te bieden heeft. Slovenië, ooit deel uitmakend van Joegoslavië, heeft een kleine kuststrook van ongeveer vijftig kilometer aan de Golf van Triëst, en die maakt weer deel uit van de Adriatische Zee. Dichtstbijzijnde grote stad is Triëst. Alle reden om aan deze prachtige stad een bezoek te brengen tijdens onze tiendaagse vakantie. Maar voor het zover is strijken we eerst neer in havenstadje Izola. Isola d'Istria, zoals de Italianen de stad noemen, is een van de drie havensteden van Slovenië. Er wonen een kleine 15.000 mensen. 

Pagina's