Reisaanbod

Tien dagen Umbrië en Lago di Trasimeno (KAMERS OP AANVRAAG!)

zaterdag 15 September 2018 - maandag 24 September 2018
799

Ga met ons mee naar Italië, naar het land van Franciscus van Assisi, zoals Umbrië in de volksmond heet. We brengen u naar het groene hart van Italië met zijn ontelbare wijngaarden en wuivende olijfbomen, omringd door heuvels in talloze schakeringen groen. 

VOLGEBOEKT: Vijf dagen Berlijn en omgeving

maandag 8 Oktober 2018 - vrijdag 12 Oktober 2018
399

Onze oktoberreis naar Berlijn en omgeving is een ware belevenis. We vallen er met de neus in de boter, want jaarlijks baadt de stad juist in oktober in een zee van licht en kleuren bij gelegenheid van de twee lichtfestivals: Festival of Lights en Berlin Leuchtet. Heel Berlijn is één groot festivalgebied, en de ‘entree’ is nog gratis ook.

VERTREKGARANTIE: 10 dagen Kroatië - Istrië (EENPERSOONSKAMERS OP AANVRAAG!)

dinsdag 16 Oktober 2018 - donderdag 25 Oktober 2018
749

Dit wordt misschien wel de vakantie van uw leven! Istrië, gelegen in het noordwestelijke puntje van Kroatië, heeft alles om deze vakantie tot een fantastische ervaring met mythische proporties te maken!  Alle reden dus om met ons mee te gaan naar de 'Kroatische Rivièra'. 

5 dagen romantiek in Zuid-Duitse kerstsfeer

dinsdag 11 december 2018 - zaterdag 15 december 2018
449

Romantiek en kerstsfeer gaan goed samen. Dat wordt dus dubbel genieten tijdens onze kerstreis naar het zuiden van Duitsland!  We gaan naar de Romantische Straße en de Schwäbische Alb. Gaat u met ons mee?

VERTREKGARANTIE: 21 daagse reis overwinteren in Spanje

vrijdag 11 Januari 2019 - donderdag 31 Januari 2019
1749

Bent u na de Kerstdagen toe aan lekkere temperaturen, zon, zee, strand en ontspanning? Ga dan met ons mee op ‘overwinterreis’ naar Spanje: de Costa del Sol.Uit onderzoek onder onze reizigers blijkt dat een aantal mensen graag met ons warmere oorden opzoekt als het in Nederland op z’n koudst en guurst is. Daarom hebben wij een nieuwe reisbestemming aan de Costa del Sol in ons programma opgenomen.