Unieke 5-daagse reis: Friesland per boot

Eenpersoonskamers op aanvraag

Tijdens deze vijfdaagse reis verblijven wij in het prachtige Oranje Hotel Leeuwarden. Het Oranje Hotel siert het stadscentrum van Leeuwarden al meer dan 140 jaar. Maar ondanks de bijzonder rijke historie, biedt het hotel stijlvolle kamers met ultramoderne faciliteiten.

Oranje Hotel Leeuwarden Het Oranje
Hotel bestaat al vanaf 1879 en is sinds die tijd meerdere keren gerenoveerd. Een perfecte locatie om te verblijven in het gezellige Leeuwarden. Het Oranje Hotel ligt recht tegenover het station. Op slechts vijf loopminuten van het prachtige centrum van Leeuwarden en op slechts tien minuutjes lopen van salonboot Gaasterland.

Salonboot Gaasterland
Salonboot Gaasterland is een nostalgische rondvaartboot voor de allermooiste tochten in Friesland. Wij zochten iets speciaals om onze reizigers op een ongekende manier te verwennen. Daarom stappen wij samen aan boord van salonboot Gaasterland. Onderweg genieten we van het mooie, Friese landschap, van een smaakvolle lunch en van een heerlijk diner. En dat alles op een nostalgische, klassieke rondvaartboot met alle comfort! Voor mindervalide gasten is er een traplift aan boord.

Het schip is onder andere bekend vanwege het gebruik als varende studio bij het skûtsjesilen. Omroep Fryslân bracht jarenlang het live-verslag vanaf de Gaasterland. Ook Prinses Beatrix (toen nog koningin) was al eens te gast aan boord van Salonboot Gaasterland.

Samen met de eigenaren van dit prachtig schip zorgen wij voor een aantal onvergetelijke dagen op het Friese water. Samen hebben wij een mooi programma samengesteld.

Meer informatie