VERTREKGARANTIE: 21 daagse reis overwinteren in Spanje

1749

Bent u na de Kerstdagen toe aan lekkere temperaturen, zon, zee, strand en ontspanning? Ga dan met ons mee op ‘overwinterreis’ naar Spanje: de Costa del Sol.

Uit onderzoek onder onze reizigers blijkt dat een aantal mensen graag met ons warmere oorden opzoekt als het in Nederland op z’n koudst en guurst is. Daarom hebben wij een nieuwe reisbestemming aan de Costa del Sol in ons programma opgenomen.

Wij kiezen voor een ontspannen busreis naar deze verre bestemming. Dat betekent dat u rekening moet houden met 3 overnachtingen voordat we ons hotel bereiken tijdens deze 21 daagse reis. Maar uiteraard reizen onze vaste chauffeurs en onze eigen begeleiders samen met onze super-de-luxe touringcar, die voorzien is van heel veel comfort. Onderweg maken wij voldoende stops en zien wij prachtige landschappen aan ons voorbij trekken. Vanaf het begin heeft u al meteen een fijn vakantiegevoel. Onderweg naar het zuidelijk deel van Spanje overnachten wij in middenklasse toeristenhotels. Daar gebruiken wij ook telkens een goed smakend diner en genieten we ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Onderweg merken wij de overgang van het klimaat. Bij elke stop voelt u de temperatuur hoger worden en waant u zich steeds meer in zomerse oorden. Dat alleen al geeft een heerlijk gevoel! We zijn aan de Costa del Sol voordat we het weten.

Lekker rustig aan doen

Voor uw vakantie in Spanje reserveerde HartbrugReizen in het centrum van Torremolinos gelegen viersterrenhotel Sol Don Pablo. We genieten op de eerste plaats van het weer en natuurlijk ook van het heerlijke eten, het zwembad, het strand en de omgeving. U heeft veel vrijheid om te doen en laten waar u zin in heeft.

Gedurende de gehele reis is er een vaste chauffeur en een begeleider van HartbrugReizen aanwezig. Op die manier maken wij regelmatig gebruik van onze touringcar om op die manier veel bijzonderheden van het mooie Andalusië te bekijken. U kunt er zeker van zijn dat wij er samen een hele mooie en bijzondere reis van maken: hartverwarmend! Tijdens het verblijf bieden wij een aantal gevarieerde, interessante en bovendien gratis excursies aan. Excursies naar de bekende steden als Malaga, Marbella, Torremolinos en Fuengirola. Maar ook naar meer of minder bekende prachtige plekken, zoals: de Sierra Nevada (zestien bergtoppen hoger dan 3000 meter; na de Alpen de hoogste bergketen van West-Europa), Mijas, Osuna, de grotten van Nerja, Antequera (La Menga Dolmen).

Diverse zogenaamde highlights op het programma van deze HartbrugReis: dagtochten naar wereldbekende cultuursteden waaronder:

Granada

Granada ligt in Andalusië, in het zuidoosten van Spanje. Het is de vierde stad van Andalusië, na Sevilla, Málaga en Córdoba. Granada ligt op 738 meter hoogte boven zeeniveau, aan de voet van het gebergte Sierra Nevada. In de stad bevindt zich een van de beroemdste monumenten van Spanje: het Alhambra. Dat is een gigantisch, historisch paleis vol overblijfselen uit zowel de Moorse als katholieke cultuur. De oude stad is een van de best bewaarde voorbeelden van Almohaden stadsplanning, die zich kenmerkt door een sobere en strakke vormgeving. Verder staat Granada bekend om zijn prestigieuze universiteit, de Universidad de Granada, en een bruisend nachtleven. 

Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de regio Andalusië en de belangrijkste stad van Zuid-Spanje. De stad ligt aan de rivier Guadalquivir, die voor niet al te grote zeeschepen bevaarbaar is tot in de stad. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa. Hier bevinden zich de belangrijkste bezienswaardigheden: de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het paleis Alcázar en de beroemde Torre del Oro (letterlijk vertaald: toren van goud) zich bevinden. De Sevillaanse wijk Triana wordt beschouwd als de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco. 

Córdoba

Córdoba is de hoofdstad van de Zuid-Spaanse provincie Córdoba. De stad ligt op 122 meter boven zeeniveau, aan de rivier Guadalquivir en aan de voet van het gebergte Sierra Morena. Het is de warmste stad van Europa, maar daar heeft u in deze periode niet veel last van, want in de winter is de temperatuur aangenaam. Uit de glorietijd van Córdoba zijn talrijke monumenten overgebleven, waarvan de kathedraal de Mezquita het beroemdste voorbeeld is. Sinds 1984 staat het historisch centrum als een geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
 

Opstapplaats Tijd     
Gouda*: Station achterzijde (P) 06.30 uur
Breukelen: station (vd Valk + P) 07.15 uur
Rosmalen*: A2 bij McD (Fletcher + P) 08.00 uur
Eindhoven: P+R Meerhoven (Campanile + P) 08.30 uur
Roermond: NS busstation  09.15 uur
Urmond*: A2 (vd Valk + P) 08.30 uur

* Onder voorbehoud: minimaal 4 personen. Maximaal 8 personen.
Wijzigingen voorbehouden. Definitieve opstapplaatsen en -tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt.
 

1749

Boek "VERTREKGARANTIE: 21 daagse reis overwinteren in Spanje"

Indien u over een kortingscode beschikt, kunt u die hier invullen.