Unieke 5-daagse reis: Friesland per boot (zondag 13 september 2020)

495

Reeds plaatsgevonden

Tijdens deze vijfdaagse reis verblijven wij in het prachtige Oranje Hotel Leeuwarden. Het Oranje Hotel siert het stadscentrum van Leeuwarden al meer dan 140 jaar. Maar ondanks de bijzonder rijke historie, biedt het hotel stijlvolle kamers met ultramoderne faciliteiten.

Oranje Hotel Leeuwarden Het Oranje
Hotel bestaat al vanaf 1879 en is sinds die tijd meerdere keren gerenoveerd. Een perfecte locatie om te verblijven in het gezellige Leeuwarden. Het Oranje Hotel ligt recht tegenover het station. Op slechts vijf loopminuten van het prachtige centrum van Leeuwarden en op slechts tien minuutjes lopen van salonboot Gaasterland.

Salonboot Gaasterland
Salonboot Gaasterland is een nostalgische rondvaartboot voor de allermooiste tochten in Friesland. Wij zochten iets speciaals om onze reizigers op een ongekende manier te verwennen. Daarom stappen wij samen aan boord van salonboot Gaasterland. Onderweg genieten we van het mooie, Friese landschap, van een smaakvolle lunch en van een heerlijk diner. En dat alles op een nostalgische, klassieke rondvaartboot met alle comfort! Voor mindervalide gasten is er een traplift aan boord.

Het schip is onder andere bekend vanwege het gebruik als varende studio bij het skûtsjesilen. Omroep Fryslân bracht jarenlang het live-verslag vanaf de Gaasterland. Ook Prinses Beatrix (toen nog koningin) was al eens te gast aan boord van Salonboot Gaasterland.

Samen met de eigenaren van dit prachtig schip zorgen wij voor een aantal onvergetelijke dagen op het Friese water. Samen hebben wij een mooi programma samengesteld.

Het programma ziet er als volgt uit*:

Zondag
Om 14.00 uur inchecken in Oranje Hotel Leeuwarden. Vervolgens maken wij kennis met elkaar en heeft iedereen de tijd om op eigen gelegenheid het centrum van Leeuwarden te verkennen. ’s Avonds maken we gezamenlijk gebruik van een heerlijk diner.

Maandag
Om 11.00 uur gaan wij aan boord van Salonboot Gaasterland en varen onder ander naar Dokkum (elfstedenstad). Na vertrek genieten wij van een heerlijk verse lunch terwijl het prachtige landschap aan ons voorbijtrekt. Aan het einde van de dag genieten we samen van een heerlijk bereid diner.

Dinsdag
Om 10.30 uur vertrek met de boot richting IJlst en Sneek (elfstedenstad). Op de boot worden wij vandaag ontvangen met koffie/thee en getrakteerd op Oranjekoek. Voor de middag staat weer een heerlijke lunch voor ons klaar en ook ’s avonds hebben wij weer een heerlijk diner geregeld. Vandaag belooft ook weer een onvergetelijke dag te worden.

Woensdag
Om 11.00 uur gaan wij vandaag weer aan boord van ons mooie schip. We maken een prachtige tocht naar Earnewoude en Alde Feanen. We varen door dit prachtige natuurgebied en stoppen voor een bezoek aan het leuke skutsjemuseum (Skutsjesilen is, naast de elfstedentocht, ook een bekende Friese sport en jaarlijks een groot evenement).

Donderdag
Om 12.00 uur moeten we helaas weer uitchecken bij Oranje Hotel Leeuwarden. Op eigen gelegenheid gaat iedereen naar huis, of neemt in alle vrijheid en op het gemak afscheid van deze bijzondere stad. Natuurlijk genieten we allemaal nog na van alle moois en gezelligs wat we samen hebben meegemaakt.

* Wijzigingen voorbehouden

Deze vijfdaagse reis begint op zondag 20 september en duurt tot en met donderdag 24 september 2020.

Tijdens de reis zijn alle maaltijden inbegrepen (ontbijt, lunch en diner). Toeristenbelasting, consumpties en eventuele entreegelden zijn voor eigen rekening.

Prijs voor dit 5-daags arrangement bedraagt € 495,- p.p. (incl. begeleiding en genoemde excursies). Toeslag alleengebruik hotelkamer: € 149,- p.p.

Interesse?
Wacht niet lang, er kunnen slechts een beperkt aantal mensen met ons mee. Bel: 085 - 081 1009

495

Boek "Unieke 5-daagse reis: Friesland per boot (zondag 13 september 2020) "

Indien u over een kortingscode beschikt, kunt u die hier invullen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.