Düsseldorf

32,50

Dagtocht: kerstshoppen in Düsseldorf 

Met HartbrugReizen in alle rust een gezellig dagje naar de leukste kerstmarkt van Duitsland: Düsseldorf! De stad ziet er betoverend uit en u waant zich hier in een winters sprookje.

Tijdens deze dagtocht neemt HartbrugReizen u mee naar een van Duitslands mooiste kerststeden. Het hele centrum is sfeervol verlicht en overal vindt u kraampjes met bijvoorbeeld gluhwein, artistiek handwerk, leuke cadeautjes voor onder de kerstboom en nog veel meer bijzondere zaken.

De ‘Düsseldorfer Weihnachtsmarkt’ verandert de historische binnenstad vanaf 21 november in een betoverende kerstwereld. Op zeven verschillende pleinen treft u de leukste kraampjes aan. Deze pleinen zijn allemaal min of meer met elkaar verbonden en ongemerkt slentert u van plein naar plein. Op elk plein ziet u een andere themamarkt, bijvoorbeeld de handwerkers-, engelen- , sterren- en sprookjesmarkt.

Over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Met onze luxe HartbrugReizen touringcar brengen wij u via diverse opstapplaatsen tot dichtbij de kerstmarkt. Voordat we in de vroege middag in Düsseldorf aankomen, genieten we samen van een heerlijke Duitse lunch.

Op deze fantastische dagtocht reizen onze HartbrugReizen begeleiders mee. Desgewenst kunt u op eigen gelegenheid tijd doorbrengen in Düsseldorf, of samen met ons. Vroeg in de avond gaan we weer huiswaarts. Inmiddels heeft u voldoende tijd gehad om in Düsseldorf de prachtig verlichte kerstmarkten te bekijken en op eigen gelegenheid een hapje te eten voordat we weer terug gaan.

Wilt u iemand meenemen? Geen probleem. Neem gerust familie, vrienden, vriendinnen  of het hele gezin mee. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij bieden deze prachtige dagtocht aan voor slechts € 32,50 per persoon (lunch inbegrepen).

Bij aankomst in Düsseldorf ontvangt u een duidelijke stadsplattegrond zodat u zorgeloos kunt genieten van een onbezorgd dagje Düsseldorfer Weihnachtsmarkt.

Opstapplaats Tijd
Gouda*: Station achterzijde (P) 07.00 uur
Houten: van der Valk 08.00 uur
Den Bosch: P+R Transferium Pettelaarpark 08.30 uur
Eindhoven: P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304) 09.30 uur
Venlo*: McDonalds Tegelen 10.30 uur
Roermond: NS busstation 11.00 uur 

 

32,50

Boek "Düsseldorf "

Indien u over een kortingscode beschikt, kunt u die hier invullen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.