Kroatië

549

9 dagen Kroatië - Reisknaller!

In de aanloop naar ons 50-jarig jubileum in 2020, bieden wij als voorproefje op ons nieuwe reisjaar deze mooie reis aan. Juist in de maanden dat wij 50 jaar geleden werden opgericht, zijn wij erin geslaagd een fantastische aanbieding te kunnen doen.

Ga mee in onze luxe touringcar en geniet van een prachtig najaar aan de Kroatische Rivièra. Tijdens de heen- en terugweg overnachten wij in Zuid-Duitsland, terwijl we gedurende deze reis verblijven in het in Rabac gelegen 3* hotel Allegro-Miramar. Een mooie groepsreis voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding op de achtergrond. Een prettige gedachte als u plotseling een steuntje in de rug nodig heeft, zich niet zo lekker voelt of behoefte heeft aan een luisterend oor. 

Interessant excursie programma

Het hotel is van alle gemakken voorzien. Tijdens ons verblijf organiseren wij een interessant excursieprogramma. Zo genieten we van prachtige tochten door Istrië en zien we Labin en Rabac. Maar we gaan ook zeker naar de drie ‘must have seen’ plaatsen: Rovinj, Poreč en Pula. Tenslotte genieten we van een truffelproeverij tijdens een toer naar Motovun en Grožnjan en bezoeken we het nationaal park de Brioni eilanden. De reis wordt afgesloten met een heerlijke wijnproeverij.

Prijs op basis van halfpension incl. deelname excursies

Geloof het of niet: de prijs voor deze reis is slechts € 549,= per persoon (excl. toeristenbelasting à € 1,50 per dag). Jawel, je leest het goed: € 549,= voor een 9-daagse reis! Wij berekenen geen toeslag voor een 1-persoonskamer in Kroatië.

Het verblijf is op basis van halfpension (ontbijt en diner) inclusief drank tijdens het diner. Deelname aan de excursies is ook gratis. U betaalt uitsluitend gids- en toegangskosten, en toeristenbelasting.

Aarzel niet, profiteer van ons jubileum en boek deze fantastische reis voor slechts € 549 per persoon. Bel snel: 0900 – 4 278 278.

Na al deze heerlijkheden beginnen we op onze achtste vakantiedag aan de terugreis. We overnachten in Zuid Duitsland, om daarna verder te rijden naar ons eigen Nederland. Natuurlijk met de nodige tussenstops!

Opstapplaats Tijd     
Gouda*: Station achterzijde (P) 05.45 uur
Breukelen: station (v.d. Valk + P, bij molen) 07.00 uur
Den Bosch: P+R Transferium Pettelaarpark 07.45 uur
Eindhoven: P+R Meerhoven 08.30 uur
Weert*: NS station 09.15 uur
Roermond: NS busstation  09.45 uur
Urmond*: v.d. Valk Hotel 09.00 uur

* Opstapplaatsen onder voorbehoud: minimaal 4 personen. Maximaal 8 personen.
Wijzigingen voorbehouden. Definitieve opstapplaatsen en -tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt.

549

Boek "Kroatië"

Indien u over een kortingscode beschikt, kunt u die hier invullen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.