Reisverhalen

Lourdes 2019

Ik wil proberen te beschrijven waarom de reis naar Lourdes zó bijzonder was. 8 september, koffer inpakken voor de tiendaagse reis naar Lourdes en omgeving. De volgende ochtend met de trein richting Roermond, waar de bus van HartbrugReizen voorrijdt. Een beetje in spanning zoek ik een fijn plekje in de bus. Als ik eenmaal zit voelt het heerlijk en voelt het zó vertrouwd, ik voel mij gelijk ‘thuis’. Er zijn zeker vijf oude bekenden in de bus, erg leuk!

Vakantie september 2019 Sauerland, Duitsland

Het wordt druk op het busstation in Roermond. Van alle kanten komen de vol verwachting kijkende vakantiegangers bij elkaar. Een lachende Marly en Tiny zijn er gelukkig ook. Koffers worden opgeborgen. Bekende en nieuwe gezichten in de bus. Uitzwaaien van de wegbrengers en de bus zet zich in beweging, bestuurd door een vakkundige Taoufik. Een geruststelling voor allemaal die het gezien hebben, de Limburgse vlaai is ook ingeladen!

België

Zijn jullie nog nooit in België geweest? Dat vroegen enkele familieleden en vrienden toen we vertelden dat we 5 dagen met Hartbrug reizen naar België gingen in juni. Ja, we zijn in België geweest en ook de steden die in het reisprogramma stonden bezochten we wel eens. Maar nu gingen we 5 dagen België opsnuiven.

Ode aan HartbrugReizen...

In het ziekenhuis waar wij sinds 2014 regelmatig  komen lag in de wachtruimte bij de cardioloog een blad waarin iets stond over reizen voor hartpatiënten. ‘Kijk dat is misschien iets voor ons’,  zei Anneke (mijn vrouw). Wij werden bij de cardioloog naar binnen geroepen en eigenlijk bleef het daar bij. Later thuis hadden we het er nog eens over, ja, misschien is dat nog iets voor ons, wie zal het zeggen.

Reis Belgische Kust - 2019

We  zijn dankbaar voor de ervaringen. Terug in Breda is ons leven vol dankbare herinneringen weer verder gegaan, na de Oostende periode. We hebben het nog steeds over Oostende en al de mensen die we hebben kunnen ontmoeten. Het was een fijne ervaring. Zelfs de borrel na de afronding blijft een goede herinnering. Zorg delen blijft iets moois. 

We gaan ons voorbereiden voor Praag in december. Laat de anderen a.u.b. weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Gegroet vanuit Breda, Willemien en Gerrit

Reis Noord-Polen

Het was al weer een paar jaar geleden dat mijn man en ik een reis gemaakt hadden met HartbrugReizen. Maar deze reis naar Polen leek ons interessant genoeg om voor de veertiende keer mee te gaan.

De hernieuwde ontmoeting met Marly en Tiny en met nog enkele andere bekenden van eerdere reizen, was heel plezierig.

Pagina's