Reisverhalen

Balkan reis van 20 maart - 3 april 2019 met HartbrugReizen

Op woensdag 20 maart j.l. zijn we met Hartbrugreizen begonnen aan onze reis naar de Balkan. We waren vol spanning hoe het allemaal zou gaan. De meeste mensen weten niet veel over de landen in de Balkan alleen dat er oorlog is geweest tussen de verschillende landen begin jaren negentig, welke voor veel slachtoffers en vluchtlingen heeft gezorgd.

Overwinteren met HartbrugReizen in Spanje

Che Chow en Carla Li zijn meegegaan met onze overwinterreis in Spanje, afgelopen januari. Bij terugkomst heeft hij zijn ervaringen met ons gedeeld. Dit mooie sfeerverhaal delen wij supergraag met jullie! Tot tweemaal toe kreeg ik angina pectoris in het buitenland, waardoor we halsoverkop naar Nederland terug zijn gegaan voor een noodzakelijke behandeling. Mijn echtgenote voelde daarna niet meer de behoefte om naar het buitenland te gaan.

Reizigers naar Balkan onderweg!

ROERMOND - Een groep enthousiaste mensen is woensdag begonnen aan hun reis naar de Balkan. Rond tien uur vertrok de bus van HartbrugReizen vanaf het station in Roermond. De reizigers maken een avontuurlijke reis door de Balkan.

Begeleid op vakantie: Met gerust hart op reis

Geen zin om in je eentje op vakantie te gaan? Of bang om ziek te worden in het buitenland? Gewoon gaan! VRIJ stapte in de bus voor een ontspannen weekje in Duitsland, mét medische begeleiding. Aan boord lieve, leuke mensen en... twee heuse engelen.

Berlijn, Oktober 2018

We hebben genoten van de reis naar Berlijn. Alles was goed geregeld. Ook was het een fijn gevoel dat er goed voor ons gezorgd werd en ook jullie aandacht voor iedereen was heel plezierig. Wie weet boeken we nog eens een reis bij jullie.

We wensen Hartbrugreizen alle goeds toe.
Hartelijke groet Gerrit en Berti Smit

Umbrië, September 2018

Wij kijken met plezier terug op de reis naar Umbrië. We hebben zoveel moois gezien. Verzorging prima en ook de reis op zich. Yvon vonden wij een geweldige chauffeur. We hopen zeker weer een keer mee te gaan en dan een kortere reis.

Hartelijke Groet Fred en Marie.

Pagina's