Reisverhalen

België

Zijn jullie nog nooit in België geweest? Dat vroegen enkele familieleden en vrienden toen we vertelden dat we 5 dagen met Hartbrug reizen naar België gingen in juni. Ja, we zijn in België geweest en ook de steden die in het reisprogramma stonden bezochten we wel eens. Maar nu gingen we 5 dagen België opsnuiven.

Ode aan HartbrugReizen...

In het ziekenhuis waar wij sinds 2014 regelmatig  komen lag in de wachtruimte bij de cardioloog een blad waarin iets stond over reizen voor hartpatiënten. ‘Kijk dat is misschien iets voor ons’,  zei Anneke (mijn vrouw). Wij werden bij de cardioloog naar binnen geroepen en eigenlijk bleef het daar bij. Later thuis hadden we het er nog eens over, ja, misschien is dat nog iets voor ons, wie zal het zeggen.

Reis Belgische Kust - 2019

We  zijn dankbaar voor de ervaringen. Terug in Breda is ons leven vol dankbare herinneringen weer verder gegaan, na de Oostende periode. We hebben het nog steeds over Oostende en al de mensen die we hebben kunnen ontmoeten. Het was een fijne ervaring. Zelfs de borrel na de afronding blijft een goede herinnering. Zorg delen blijft iets moois. 

We gaan ons voorbereiden voor Praag in december. Laat de anderen a.u.b. weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Gegroet vanuit Breda, Willemien en Gerrit

Reis Noord-Polen

Het was al weer een paar jaar geleden dat mijn man en ik een reis gemaakt hadden met HartbrugReizen. Maar deze reis naar Polen leek ons interessant genoeg om voor de veertiende keer mee te gaan.

De hernieuwde ontmoeting met Marly en Tiny en met nog enkele andere bekenden van eerdere reizen, was heel plezierig.

Reisverslag Karinthië, mei 2019

De traditionele vlaaienstop doet het ijs breken 
Vooral met de nieuwe gasten, is dat gebleken
Na een lange en wat vermoeide reis
Een hartelijk welkom in Bischofsmais.

HartBrugreis Karinthië 18 t/m 27 Mei  2019.

Een mooi stukje natuur. Zo maar gratis aan ons geschonken, waar we zuinig op moeten zijn,om nog lang van te kunnen genieten. Zoals wij dat konden doen,tijdens ons bezoek van 18 t/m 27 Mei 2019. Karinthie voor mij geen ""Brug"" te ver, maar een brug,die mij bracht in verbondenheid met velen.In alle openheid,en met een "warme" belangstelling,konden wij elkaar benaderen, en samen naar vermogen,op pad te gaan. 

Pagina's