Reisverhalen

Beleef uw reis telkens opnieuw

Op reis neem je vast een fotocamera mee om de mooiste en leukste momenten te vereeuwigen. Maar vaak kom je pas thuis tot de ontdekking dat het schitterende uitzicht op niets lijkt van hoe jij je het herinnert, dat je reispartner overbelicht is, de flamenco danseres wazig of de eeuwenoude kathedraal ontsierd wordt door een vrachtwagen die je helemaal niet had gezien.

Word wereldreiziger vanuit uw luie stoel

Op digitale vakantie met Google Earth

Wie krap bij kas zit of om andere redenen niet de mogelijkheid heeft om op vakantie te gaan, hoeft tegenwoordig niet meer te treuren.

Jubilerende HartbrugReizen haalt mensen uit isolement

“Hadden we dit maar geweten, dan waren we veel eerder meegegaan op vakantie!” Deze hartenkreet krijgt reiscoach Marly van Overveld vaak te horen in de bus, op weg naar een verre bestemming. “Onze reizen halen mensen uit hun isolement”, weet Marly. “Mensen die een hart- of vaatziekte hebben, of hun partner, durven vaak niet goed van huis weg. Ze zijn bang om een verre reis te maken, of op vakantie te gaan in het buitenland. Ze gaan met ons mee omdat wij hen begeleiding meegeven op onze reizen.”

HartbrugReizen tips om ‘huisarrest’ door te komen

Helaas zit het er voorlopig niet in om op vakantie te gaan. Zoals u wellicht weet heeft HartbrugReizen alle reizen tot de zomer geannuleerd, en beraden wij ons op reizen die in de maanden erna gepland zijn. Wij nemen geen enkel risico en annuleren een reis als we niet de zekerheid kunnen geven dat we u op een veilige manier van een vakantie kunnen laten genieten. In tegenstelling tot andere reisaanbieders betalen wij de reissom terug aan onze reizigers bij annulering onzerzijds. 

9-daagse Hartbrug jubileum-reis Kroatië

Om 6.15 uur vanuit Den Haag per auto vertrokken naar Den Bosch. Daar stapten wij op de bus. Via Veldhoven, waar ook medereizigers stonden, op naar Roermond, waar onze reisleidster Marly, verpleegkundige Tiny en chauffeuse Yvon met de rest van het gezelschap instapten. Wij waren in totaal met 40 personen. Op een van onze stopplaatsen in Duitsland kregen wij van Marly ter kennismaking een heerlijk stuk Limburgse vlaai aangeboden.

Naar het ziekenhuis in Slovenië

“Wat moesten jullie in het ziekenhuis in Slovenië?” vraagt men ons als we vertellen dat we in de vakantie naar het ziekenhuis in Slovenië zijn geweest. Als je met HartbrugReizen reist, denkt men gelijk dat er wat ernstigs is gebeurd. Niet dus.

Pagina's