Reisverhalen

Lourdes 2019

Ik wil proberen te beschrijven waarom de reis naar Lourdes zó bijzonder was. 8 september, koffer inpakken voor de tiendaagse reis naar Lourdes en omgeving. De volgende ochtend met de trein richting Roermond, waar de bus van HartbrugReizen voorrijdt.

Win een vakantiecheque bij Picture Vakanties t.w.v. € 500,00

In april 2020 stelt Picture Vakanties wederom een vakantiecheque beschikbaar van € 500,00. Daarmee willen zij iemand in de Picture zetten. Deze prijs wordt in mei 2020 toegekend.

Het is de bedoeling dat een ander iemand, een echtpaar of een gezin kan voordragen om in de Picture te staan om welke reden dan ook. De vakantiecheque is dan te gebruiken bij 1 van onze deelnemers. HartbrugReizen hoort hier ook bij, dus de cheque is ook te gebruiken bij een van onze reizen!

Vakantie september 2019 Sauerland, Duitsland

Het wordt druk op het busstation in Roermond. Van alle kanten komen de vol verwachting kijkende vakantiegangers bij elkaar. Een lachende Marly en Tiny zijn er gelukkig ook. Koffers worden opgeborgen.

België

Zijn jullie nog nooit in België geweest? Dat vroegen enkele familieleden en vrienden toen we vertelden dat we 5 dagen met Hartbrug reizen naar België gingen in juni. Ja, we zijn in België geweest en ook de steden die in het reisprogramma stonden bezochten we wel eens. Maar nu gingen we 5 dagen België opsnuiven.

Ode aan HartbrugReizen...

In het ziekenhuis waar wij sinds 2014 regelmatig  komen lag in de wachtruimte bij de cardioloog een blad waarin iets stond over reizen voor hartpatiënten. ‘Kijk dat is misschien iets voor ons’,  zei Anneke (mijn vrouw). Wij werden bij de cardioloog naar binnen geroepen en eigenlijk bleef het daar bij. Later thuis hadden we het er nog eens over, ja, misschien is dat nog iets voor ons, wie zal het zeggen.

Reis Belgische Kust - 2019

We  zijn dankbaar voor de ervaringen. Terug in Breda is ons leven vol dankbare herinneringen weer verder gegaan, na de Oostende periode. We hebben het nog steeds over Oostende en al de mensen die we hebben kunnen ontmoeten. Het was een fijne ervaring. Zelfs de borrel na de afronding blijft een goede herinnering. Zorg delen blijft iets moois. 

We gaan ons voorbereiden voor Praag in december. Laat de anderen a.u.b. weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Gegroet vanuit Breda, Willemien en Gerrit

Pagina's