Win een vakantiecheque bij Picture Vakanties t.w.v. € 500,00

In april 2019 gaat Picture Vakanties wederom een vakantiecheque beschikbaar stellen van € 500,00. Daarmee willen wij iemand in de Picture zetten.
Deze prijs wordt in mei 2019 toegekend.
Het is de bedoeling dat een ander, iemand, een echtpaar of een gezin kan voordragen om in de Picture te staan om welke reden dan ook. 
De vakantiecheque is dan te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.

Dus weet u iemand? Graag een korte beschrijving voor wie en waarom u deze persoon, gezin of echtpaar voordraagt voor deze vakantiecheque.
info@picturevakanties.nl

Reacties

Ik zou graag mijn man Peter

Ik zou graag mijn man Peter Kleyn willen verrassen, omdat hij altijd voor me klaarstaat en voor me zorgt en zeker nu tijdens mijn oncologische revalidatie. Na 2 keer de diagnose kanker te hebben gekregen stond ons leven op de kop. Maar hij was en is er steeds voor me.

Beste Yvonne,

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat een heftig verhaal! Heel lief dat u uw man hiermee wil verrassen. De actie voor het winnen van de vakantiecheque is echter georganiseerd door Picture Vakanties. Zoals in de tekst staat vermeld kunt u mailen naar info@picturevakanties.nl om hieraan deel te nemen.

Met vriendelijke groet,

Marly van Overveld
HartbrugReizen

Wauwwie dan is fantastisch

Wauwwie dan is fantastisch hoe gaaf zou dit zijn FANTASTISCH

Wauw, wat een toffe prijs! Ik

Wauw, wat een toffe prijs! Ik weet meteen wie ik wil verrassen. De mail is gestuurd, nu maar duimen!

Mijn zus en haar vriend

Mijn zus en haar vriend hebben een rot jaar, veel ziekenhuis bezoeken doordat haar schoonvader met leukemie in het ziekenhuis is beland.
Zo een waardebon kan hun gedachte even verzetten door een heerlijke reis samen te boeken.

Ik zou het graag geven aan

Ik zou het graag geven aan mijn ouders, ze hebben een aantal slechte jaren achter de rug met een slecht gezondheid. Zou fijn zijn om ze hier mee te verrassen, doe erg graag voor ze mee.

Groetjes Anneliese

Ik zou het willen geven aan

Ik zou het willen geven aan mijn vriendin Bonny
Ze is er altijd voor ons

Ik zou hem aan Willem (mijn

Ik zou hem aan Willem (mijn mantelzorger) geven. Hij staat 24/7 voor me klaar. Zonder hem was ik er niet meer geweest. Dankzij hem ben ik al ruim een jaar van de alcohol af en heb ik mezelf niet meer gesneden. Hij staat voor me klaar ondanks zijn eigen ziektes.

ik wil graag mijn zusje in de

ik wil graag mijn zusje in de picture zetten, omdat ze de afgelopen jaren zoveel heeft meegemaakt (scheiding met 2 kleine kinderen) en van niets toch iets moois heeft opgebouwd. ze heeft nu werk en een eigen huisje. zij verdient het echt.

Wanneer ik deze cheque zou

Wanneer ik deze cheque zou winnen, zou ik deze graag aan mijn moeder willen geven. Ik heb thuis niks te klagen en ontvang enorm veel liefde. Via deze manier kan ik haar bedanken voor alles wat ze voor me doet. Ze verdient het om een weekje weg te gaan en voor haar eigen te zorgen in plaats van voor het gezin haha!

Voor mijn vriend Wouter,

Voor mijn vriend Wouter, Omdat hij elke dag hard werkt en wel toe is aan een beetje ontspanning! :)

Bedankt voor al jullie

Bedankt voor al jullie reacties! Wat een heftige verhalen, en wat mooi dat jullie allemaal meedoen aan deze actie.

Zoals in het bericht staat vermeld wordt de prijs in mei toegekend, dus nu allemaal duimen! Voor degenen die niet winnen: Wellicht kunnen jullie degene waarvoor jullie meedoen aan deze actie, verrassen met een reischeque van HartbrugReizen, die kan worden gebruikt voor een van onze reizen, of het vakantie appartement in Scheveningen :-)

Met vriendelijke groet,

Marly van Overveld
HartbrugReizen

Ik gun mijn man Jeroen

Ik gun mijn man Jeroen Scholten dit als geen ander. Na een hele zware periode en onlangs onverwachts zijn vader veel te vroeg te hebben verloren is dit iets wat ons gezinnetje enorm kan gebruiken...

Rob Huizeling investeert

Rob Huizeling investeert trouw in vriendschap, verzorgt zijn ouders, heeft zich schuldenvrij gewerkt en is gestopt met roken, hij mag weleens op vakantie.

Ik zou graag mijn zus deze

Ik zou graag mijn zus deze vakantiecheque aanbieden omdat zij weduwe is en vorig jaar een
herseninfarct heeft gehad en heel goed haar best doet om weer van alles te ondernemen.
Petje af voor haar!

Ik zou dit graag aan mijn

Ik zou dit graag aan mijn moeder, broertje en (half)zusje willen geven. Mijn moeder heeft de laatste periode een zware tijd achter de rug. Mijn stiefvader is overleden en mijn moeder kwam alleen te staan voor de opvoeding van mijn 5 jarig zusje. Het leven ging door; fulltime moeder zijn van 5 kinderen, het werk en tussendoor het verlies van mijn stiefvader verwerken. Langzaam gaat het steeds beter, maar een leuke vakantie is wat ze op dit moment nodig heeft en dik verdiend!

Ik zou de reischeque graag

Ik zou de reischeque graag aan mijn moeder willen geven omdat ze altijd heel veel voor mij doet. Ik zou haar met deze mooie prijs graag willen bedanken daarvoor.

Om mijn man te verrassen!

Om mijn man te verrassen! Tijd samen doorbrengen met ons gezin en mooie nieuwe herinneringen maken!

Iedereen kent natuurlijk wel

Iedereen kent natuurlijk wel iemand die zo'n prijs verdient of zou moeten verdienen! Ik zou mijn buren dan ook graag willen voordragen voor de reischeque. Door omstandigheden hebben ze hun vorige vakantie moeten afbreken (al na 3 dagen) en ze zijn echt hard aan een rustmomentje toe. Omdat het zulke leuke mensen zijn gun ik ze dan ook deze cheque, kunnen ze even bijkomen van alle afgelopen stress (en zo sta ik er natuurlijk ook goed op bij ze hahaha...buurvrouw van het jaar!)

Zou mijn moeder een

Zou mijn moeder een vakantiecheque gunnen. Zodat ze met mij mee zou kunnen. Mijn vader is overleden maar zou nu graag met haar de zon opzoeken. Of gewoon er even tussenuit voor een korte tijd. Dat is wat haar goed zal doen. En het is een vreselijke lieve schat. Die gun je dat.

Hoi,,

Hoi,,
Waarom? Ik vind mijn ouder heel lief en ze staan altijd voor me klaar.
Om eerlijk te zijn hun geld gaat ook zeker op aan mij... Ik zou graag met me ouders en me broertjes naar Noorwegen willen gaan. Het is daar zo mooi. Mijn droom is dan::: een huttentocht (van 3 dagen) met me familie en daarna als beloning naar een restaurant en daarna in een tent slapen in de wilde natuur!! Ik heb zelf ook al gespaard om dit met hun te kunnen doen... Het is een verassing... Maar ik zou het appreciëren als ik nog meer centjes krijg om de reis compleet te maken!!

Liefs en groetjes
Ella Fluit

Ik zou graag mijn ouders

Ik zou graag mijn ouders hiermee willen verrassen omdat ze dit verdienen, ze staan altijd voor me klaar.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.