top of page
Wij gaan opladen in het bekende dorpje Renesse. Gedurende deze dagen zijn we te gast bij Hotel-Restaurant ’t Klokje. Dit hotel is net buiten het centrum van het bruisende Renesse gelegen. Op 250 meter van het prachtige strand en de Noordzee.

VOOR MAAR (p.p)

N.V.T.

Het hotel beschikt over een restaurant met buitenterras en een fantastische keuken. Bovendien is ’t Klokje een prima uitvalbasis om Zeeland te ontdekken en mooie wandelingen te maken over het strand of door de duinen. In de omgeving bevinden zich mooie oude stadjes zoals Zierikzee en Veere met vele oude monumentale gebouwen en natuurlijk de bekende Deltawerken.


Tijdens uw verblijf voeren wij een gevarieerd excursieprogramma uit met onze luxe touringcar. Omdat we willen opladen, doen we rustig aan. We vertrekken later in de ochtend en zijn ’s middags weer op tijd terug in het hotel. In alle rust kunt u Renesse beter leren kennen, een terrasje pakken of een heerlijke strandwandeling of een fietstocht maken.


Het programma

Dag 1: Nadat we u hebben opgehaald bij de opstapplaats van uw keuze, worden wij van harte welkom geheten in het hotel. Onder het genot van koffie met verse Limburgse vlaai maken we kennis met elkaar. We reizen met een relatief kleine groep. Vandaag gaan we samen Renesse verkennen en maken een verfrissende strandwandeling. In de vroege avond geniet u van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant van ’t Klokje.


Dag 2: Na het ontbijt kunt u op uw gemak lekker bijkomen voordat we richting Zierikzee gaan. Hier gaan we dit pittoreske stadje nader verkennen. Nadat we de Sint Lievensmonstertoren, ofwel de Dikke Toren, gezien hebben, vervolgen we onze mooie route. Vanaf de Oosterschelde ziet u in de verte de Zeelandbrug liggen. De vijf kilometer lange brug behoort tot de langste bruggen in Nederland. We rijden door naar Veere. We zien De Grote Kerk. Dit enorme godshuis herinnert aan de hoogtijdagen van Veere als handelsstad. Tegenwoordig is Veere een toeristische stad met een jachthaven. Na Veere rijden we via Burgh-Haamstede richting Renesse.


Dag 3: Na genoten te hebben van het uitgebreide ontbijt vertrekken we later in de ochtend met onze touringcar. U ziet Neeltje Jans: het voormalig werkeiland van de stormvloedkering. Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Na een mooie tour komen we aan in Middelburg. Hier ziet u de Lange Jan die kenmerkend is voor de hoofdstad van de provincie.  De toren is ruim 90 meter hoog en hoort bij het Abdijcomplex van Middelburg. Ook bezoeken we vandaag Vlissingen, de geboorteplaats van onze belangrijkste zeevaarder Michiel de Ruyter. Na ons bezoek aan Vlissingen gaan we richting hotel. We nemen de route langs Fort Rammekens. Dit is het oudste zeefort van West-Europa. Het is gebouwd in 1547.


Dag 4: Ondanks dat we in het hotel wederom genieten van ons rijke ontbijt, staat vandaag een bezoek aan Yerseke op het programma. Hier kunt u desgewenst een heerlijke kop koffie of thee met een Zeeuwse bolus (een zoet gesuikerd broodje) nemen en, indien mogelijk, gaan kijken bij de nostalgische oesterputten. Ook bent u in de gelegenheid om de haven en het centrum van Yerseke te bezoeken. Aansluitend gaan we via een ontspannen route weer naar Renesse. Op uw gemak kunt u zich weer voorbereiden op het heerlijke avondeten.


Dag 5: Helaas komt vandaag een einde aan deze prachtige Zeeland trip. Met veel genoegen kijkt u terug op veel mooie belevenissen en op nieuwe vriendschappen. In Rotterdam hebben we een interessante boottocht door het havengebied georganiseerd voordat we geheel opgeladen huiswaarts gaan. Uiteraard brengen wij u weer naar de gekozen opstapplaats.


*Wijzigingen voorbehouden

N.V.T.

HPN_Header-website-oranje.jpg

5 DAGEN ZEELAND - Reeds uitgevoerd

REISCODE

NLZL210412

ICON-VLIEGTUIG.png
ICON-BUS.png

ZEELAND: OPLADEN
OP Z'N BEST!

REISINFORMATIE

5 Dagen opladen in Zeeland


Extra prijsinformatie

  • Toeslag alleenreizenden € 80,00 p.p.


Bijzonderheden

  • Renesse

  • Middelburg

  • Zierikzee

  • Neeltje Jans

  • Rotterdam

  • Halfpension

  • Prijzen incl. excursies, excl. toeristenbelasting, toegangs- en gidskosten

Vertrek: maandag 12 april 2021 
Terugreis: vrijdag 16 april 2021


Opstapplaatsen

Urmond, Roermond, Weert, Veldhoven, Den Bosch, Vianen en Gouda


Wijzigingen voorbehouden.


Definitieve opstapplaatsen en tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt.

HARTBRUG MAATJES

In contact komen met andere reizigers? Meld u snel aan bij onze nieuwe besloten Facebook-groep ‘HartbrugReizen Maatjes’! 

ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

HPN_Header-website-oranje.jpg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page