top of page
Gaat u mee naar Ibiza van het noorden? Jazeker! Althans als het aan de grote Nederlandse dj’s zou liggen. Het eiland was in juli en augustus het decor van ‘Het Strand van 2020’. Een aantal grote Nederlandse dj’s gaven coronavrije shows en er waren optredens van onder andere Nicky Romero, Quintino en Mike Williams. En dat alles was te beleven nabij De Koog.

VOOR MAAR (p.p)

N.V.T.

Wij gaan lekker uitwaaien op Texel waarbij u kunt genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft. Vaak hoor je mensen zeggen nadat ze een dagje op Texel zijn geweest: “wat jammer dat we al naar huis moeten. Ik had hier nog graag veel langer willen blijven”. Voor al die mensen hebben wij een 3-daagse mini-vakantie naar dit prachtige eiland georganiseerd. De kans op goed weer is groot: de Waddeneilanden hebben meer zonuren dan het vasteland van Nederland.


Op Texel genieten we van een grote variatie aan landschappen zoals de tot Nationaal Park benoemde duinen, prachtige stranden, bossen, idyllische dorpjes, enorme aantallen schapen en vogels. Maar vooral ook om de gemoedelijke mensen. Want dat zijn de Texelaars.


In Den Burg en De Koog vindt u een zeer uitgebreid aanbod van winkels en horeca. Wij kiezen voor het in De Koog gelegen hotel de Pelikaan. Het hotel staat garant voor puur genieten van alles wat Texel zo mooi maakt.


Programma

Dag 1: Onze route gaat naar Den Helder in de top van Noord-Holland om in te schepen voor de overtocht naar Texel. Tijdens de overtocht genieten we onder begeleiding van vele meeuwen van het prachtige uitzicht op zee. Nadat we aan land zijn gegaan, maakt u kennis met het ‘Ibiza van het Noorden’.  We zien onder andere prachtige natuurgebieden, schaapsboeren en de typische Texelse boerderijen. In de middag hebben we genoeg vrije tijd om aan het strand te wandelen, te winkelen of een terrasje te pakken. In de late middag gaan we naar ons hotel. Hier genieten we van een heerlijk driegangendiner.


Dag 2: ’s Ochtends wacht ons een heerlijk ontbijt. Daarna gaan we in alle rust naar het grootste stadje van Texel: Den Burg. Hier hebben we genoeg vrije tijd om een aantal bezienswaardigheden te bezoeken of in het gezellige centrum rond te struinen. Na de lunch gaan we naar het bekende vissershaventje van Oudeschild. Wellicht wilt u dan (op eigen gelegenheid) meevaren met een van de garnalenkotters en gelijk kennismaken met het leven op de Waddenzee. Voordat we van een heerlijk diner genieten, heeft u nog voldoende tijd om te wandelen in de omgeving van het hotel.


Dag 3: Na het ontbijt bent u in de gelegenheid om een zeehondentocht te maken. Dit is een vaartocht langs zandbanken met zeehonden, door een uniek stukje Waddenzee. Wist u dat dit de enige plek op Texel is waar u gegarandeerd zeehonden ziet, rustend op de droogvallende wadplaten? Rust, frisse zeewind en prachtige uitzichten maken het tot een heerlijke ervaring. Even weg van alles en genieten van de natuur. Vergeet uw verrekijker niet!


Onze luxe touringcar staat de gehele reis tot onze beschikking. Liever fietsen? Huur dan een fiets bij het hotel om op eigen gelegenheid te genieten van prima fietspaden door de prachtige, veelzijdige natuur. Texel is een echt fietseiland.


In de middag zit onze ‘Ibiza’ tijd er weer op en nemen we de veerboot naar het vasteland. We laten Texel helaas weer achter ons, het is tijd om huiswaarts te gaan. Uiteraard houden we tijdens de gehele reis genoeg tussenstops om de benen te strekken.

N.V.T.

HPN_Header-website-oranje.jpg

3 DAGEN TEXEL - Reeds uitgevoerd

REISCODE

NLTX210530

ICON-VLIEGTUIG.png
ICON-BUS.png

GA MEE NAAR HET LEUKSTE WADDENEILAND

REISINFORMATIE

3 Dagen Texel


Extra prijsinformatie

  • Toeslag 1-persoonskamer €60,-


Bijzonderheden

  • Texel

  • Den Helder

  • Den Burg

  • De Koog

  • Halfpension

  • Wijzigingen voorbehouden

  • Prijzen incl. excursies, excl. toeristenbelasting, toegangs- en gidskosten


Vertrek: zondag 30 mei 2021 
Terugreis: dinsdag 1 juni 2021


Opstapplaatsen

Roermond, Weert, Veldhoven, Den Bosch, Breukelen en Badhoevedorp


Wijzigingen voorbehouden.


Definitieve opstapplaatsen en tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt

HARTBRUG MAATJES

In contact komen met andere reizigers? Meld u snel aan bij onze nieuwe besloten Facebook-groep ‘HartbrugReizen Maatjes’! 

ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

HPN_Header-website-oranje.jpg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page