top of page
Barcelona is ongetwijfeld een van de mooiste en meest bruisende steden ter wereld. De hoofdstad van trots en rebels Catalonië ligt aan de Costa del Brava, kortweg Costa Brava. De kustlijn van de Costa Brava is ruig en deels onherbergzaam, hier en daar afgewisseld door prachtige baaien, omgeven door pijnbomen. Het klimaat is over het algemeen zeer aangenaam.

VOOR MAAR (p.p)

N.V.T

We kiezen domicilie in ons Van der Valk Hotel Barcarola . Van daaruit gaan we op excursie naar Girona met zijn ‘hangende’ gebouwen, Fiqueres met het museum van Dali, de Castell de Sant Ferrán uit 1743. Verder gaat de reis naar Montserrat, en genieten we van een heerlijke Cava proeverij in een originele Cava-bodega. We zien verder de populaire badplaats Blanes die de zuidgrens vormt van de Costa Brava, en Platja. Natuurlijk verkennen we ook Barcelona uitvoerig! In deze overweldigend mooie stad flaneren we over de Ramblas en bezoeken het warenhuis El Corte Ingles.


Ons hotel is gelegen in het Spaanse Sant Feliu de Guíxols (S'Agaró, Girona), een pittoresk dorpje aan een magnifieke baai. De omgeving is zo mooi, dat je er bijna niet weg zou willen! Je weet je omgeven door fantastisch natuurschoon, duinen en rotspartijen. Ga met ons mee. Je zult er geen spijt van krijgen!


Dag 1: na diverse tussenstops bereiken we ons overnachtingshotel in Midden-Frankrijk waar we genieten van een heerlijke maaltijd.


Dag 2: na een reisdag waarin de verschillende landschappen aan ons voorbij trekken bereiken we ons Van der Valk Hotel ; een belangrijke toeristische badplaats van de Costa Brava.


Dag 3: we doen vandaag rustig aan om kennis te maken met de omgeving van ons hotel.


Dag 4: vandaag staat een dagtocht naar Barcelona op onze reiskalender. Voor velen wellicht een hoogtepunt.


Dag 5: vandaag reizen we naar Girona en bekijken o.a. de gotische kathedraal. Deze ongelooflijk mooie kerk heeft het grootste middenschip ter wereld en is een van de mooiste kathedralen in Spanje.


Dag 6: Pals met zijn authentieke keramiekwinkeltjes is ons reisdoel voor de achtste dag. Hier kunnen we heerlijk rondstruinen door het goed bewaarde middeleeuwse centrum, gelegen op loopafstand van de glooiende stranden aan de kust: de ‘Platja de Pals'.


Dag 7: vandaag zetten we een heerlijk glas aan onze lippen tijdens een heerlijke Cava proeverij en bezoeken wij het bijzondere Montserrat.


Dag 8: vandaag staat in het teken van het surrealisme: we gaan naar Dalí. Althans naar het museum van hem in Figueras. Hier vinden we een van de grootste collecties van deze grote Catalaanse kunstenaar.


Dag 9: Vandaag pakken we helaas onze koffers om in alle rust naar Midden-Frankrijk te reizen. Na aankomst in ons overnachtingshotel genieten we van een heerlijk avondmaal voordat we aan onze nachtrust beginnen.


Dag 10: na een heerlijk ontbijt vertrekken we richting Nederland. Onderweg kunnen we napraten over de fantastische indrukken en hartverwarmende impressies. Dierbare herinneringen die ons bijblijven. Evenals de nieuwe vriendschappen die we deze mooie dagen gesloten hebben!


N.V.T

HPN_Header-website-oranje.jpg

10 DAGEN COSTA BRAVA

REISCODE

SPCOS231024

ICON-VLIEGTUIG.png
ICON-BUS.png

COSTA BRAVA
MET BARCELONA

REISINFORMATIE

10 dagen Spanje


KAMERS OP AANVRAAG!!


Extra prijsinformatie

 • Toeslag 1-persoonskamer            € 199,- p.p


Bijzonderheden


 • Hotel van der Valk Barcarola

 • Girona

 • Museum van Dalí

 • Montserrat

 • Barcelona

 • Blanes

 • El Corte Ingles

 • Cava proeverij

 • Halfpension

 • Toeristenbelasting excl., ter plaatse te voldoen

 • Wijzigingen voorbehouden

 • Prijzen excl. entreegelden en gidskosten

 • Inclusief busexcursies

 • Reserveringskosten € 17,50 per boeking (donateurs gratis)

 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

 • Garantiefonds € 5,00 p.p.


Vertrek: dinsdag 24 oktober 2023 
Terugreis: donderdag 2 november 2023


Opstapplaatsen

Gouda*, Breukelen, Den Bosch, Veldhoven, Weert, Roermond, Urmond*

Weert en Veldhoven: Gratis parkeren.

* Opstapplaats onder voorbehoud: minimaal 4 personen. Maximaal 8 personen.

Definitieve opstapplaatsen en -tijden worden 10 dagen voor vertrek bekend gemaakt.


Prijs en programma onder voorbehoud!

HARTBRUG MAATJES

In contact komen met andere reizigers? Meld u snel aan bij onze nieuwe besloten Facebook-groep ‘HartbrugReizen Maatjes’! 

ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
ICON-AFBEEDLING.jpg
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

HPN_Header-website-oranje.jpg

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

bottom of page