top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverhartbrugreizen

Wismar 2013


Een aardige en gezellige stad, dicht aan de haven waar vele schepen aan en af voerden. Hier kon je vele soorten vis kopen.


We hebben een boottocht gemaakt dat een uur duurde. Dit was heerlijk omdat we zulk mooi weer hadden. Toen we aan de overkant afmeerden, hebben we wat gedronken en vervolgens een klein maar erg mooi kerkje bezocht. Daar omheen lag een kerkhof met stenen op de graven uit eind 1800 begin 1900. Behoorlijk oud dus!


Op de terugweg heeft Wim binnendoor gereden. We konden daardoor kilometers ver kijken naar de mooie natuur vol afwisseling.


Aan de zee was het nog erg druk omdat het mooi weer was met een lekker windje. Daardoor zagen we soms hoge golven. Ik was elke dag met twee oude bekende dames uit Gouda. Dat was voor mij wel prettig, dan hoefde ik niet alleen opstap.


Toen we koffie wilden gaan drinken, ben ik op mijn rug gevallen. Toos en Piet werden meteen geroepen! Ik moest van Piet mijn hoofd bewegen en een aantal passen lopen, dat ging gelukkig goed. Iemand had mijn hoofd opgevangen anders was ik op de stenen terecht gekomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje.


Verder hebben we prachtige, leuke en ook leerzame tochten gemaakt. Het was een prettige vakantie en daar ging het tenslotte om!


Bep van Os


Comments


bottom of page