HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • HartbrugReizen

Speciale HartbrugReizen lezersaanbieding

Helaas kunnen en mogen we op dit moment nog niet reizen. Tot de tijd dat dit wel weer kan hebben we iets leuks voor u. Samen met Nextory bieden wij de mogelijkheid om in gedachten op reis te gaan. Laat u inspireren, verleiden of verwonderen door bijvoorbeeld een van de honderden reisboeken.


Vind naast reisboeken tientallen andere genres in de Nextory app, variërend van fictie tot biografieën en van literaire romans tot maatschappelijke en politieke boeken. Droom weg bij de dystopische novelle van Adriaan van Dis, leef mee met Nicci French’s laatste thriller of romantiseer bij een Santa Montefiore.


Nextory is een digitale dienst voor luisterboeken en e-Books, oftewel digitale boeken. Het flexibele maandelijkse lidmaatschap biedt onbeperkt toegang tot meer dan 270.000 nationale en internationale boeken in luister- en geschreven vorm. Het is de ideale app voor iedereen die meer boeken wil lezen, vooral dankzij unieke functies als de ‘Reading Diary’ en de ‘Book Challenge’.


Speciaal voor de lezers van de HartbrugReizen nieuwsbrief heeft Nextory een introductie aanbieding waarbij lezers 45 dagen gratis toegang krijgen tot het platform.

Ga naar www.nextory.nl/reizen, vul daar de campagnecode HartBrugReizen in en beleef het zelf. Waarom brengen wij dit onder de aandacht? Wij weten dat veel van onze lezers graag boeken lezen. Middels deze actie willen wij hieraan bijdragen. Zeker in deze tijden stimuleren wij dit graag!