HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • HartbrugReizen

HartbrugReizen: corona en uw zekerheidUiteraard zijn er door het coronavirus veel vragen in verband met onze HartbrugReizen. Hoe gaan wij daarmee om?

Kosteloos annuleren

Vanwege alle onrust in verband met mogelijkheden en reisbestemmingen, hanteren wij uitermate soepele annuleringsvoorwaarden. Op die manier kunt u zorgeloos nadenken over een mooie reis die u met ons zou willen maken. Boekt u een reis die in het eerste halfjaar van 2021 op onze reisplanning staat, dan betaalt u geen aanbetaling zolang wij niet zeker weten of we op een verantwoorde manier kunnen reizen. Bovendien kunt u tot 8 weken voor vertrek kosteloos annuleren of omboeken. Ongeacht de reden hiervoor.


Reisbeperkingen en adviezen

Alle reisadviezen en maatregelen veranderen continu. En of we volgend jaar zorgeloos kunnen reizen, weet niemand. En wij gaan uitsluitend op pad als onze reizigers veilig met ons kunnen reizen. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Wij hebben slechts één belang: het belang van onze reizigers!


Geboekt?

Heeft u inmiddels een reis geboekt of wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op via mail: info@hartbrugreizen.nl of bel: 085 081 1009.