top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverHartbrugReizen

Cesenatico, Hotel Laura; kroonjuweel van HartbrugReizen!

Met Hartbrugreizen ben ik al 2 keer naar Cesenatico geweest, waar we verbleven in het familiehotel Laura. Het was in één woord geweldig!


De eigenaar en het personeel zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Niets is hen teveel. Je voelt je meteen thuis. Bij aankomst stond er een heel buffet klaar met lokale hapjes en drankjes. Zeer welkom na zo’n lange busreis.


Het ontbijtbuffet (met een vers eitje) en het diner zijn zeer uitgebreid. ’s Avonds kun je kiezen uit vlees, vis of pasta met een glaasje wijn of water. Tot slot een uitgebreid toetjesbuffet en fruit.


Het hotel ligt dicht op loopafstand van het centrum, waar je gezellig een kopje koffie kunt drinken op de vele terrasjes met uitzicht op het haventje. Het strand is ook dichtbij. Na het diner even een wandeling maken door het stadje met als toegift een heerlijk ijsje eten (om de hoek bij het hotel).


Ik ga niet zo gauw voor de 3e keer ergens naartoe, maar voor Cesenatico, Hotel Laura, maak ik graag een uitzondering. Het is 8 jaar geleden dat ik er voor het laatst ben geweest, en ik kan niet wachten. Ik kijk er echt naar uit!


Deze reis is een kroonjuweel van Hartbrugreizen!

Echt een aanrader! Conny van der Horst-Breure, Amsterdam


Meer info over de reis naar Cesenatico? Klik dan hier.

ความคิดเห็น


bottom of page