top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Traveling
  • Foto van schrijverHartbrugReizen

Blijf positief en reislustig!


Normaal gesproken kijk ik in mijn laatste reiscolumn van het jaar altijd trots terug op een succesvol, gevarieerd en geslaagd reisjaar. Helaas is dat dit jaar heel anders. 2020 begon goed, namelijk met een superfijne 21-daagse reis naar Zuid-Spanje in januari. Dit was een goede aftrap van een nieuw mooi reisjaar dat ons te wachten stond. Helaas werd er al snel roet in het eten gegooid en kon ons mooie reisprogramma niet gecontinueerd worden. Door alle coronaperikelen is dit jaar heel anders verlopen dan gepland. Maar dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen.


Velen van u weten dat onze prachtige HartbrugReizen mijn lust en mijn leven zijn, mijn grote passie, waar ik mij met hart en ziel voor inzet. Ook ik heb deze reizen, maar ook onze reizigers, enorm gemist. Dit geldt ongetwijfeld ook voor onze vaste reizigers. Gelukkig is het met de moderne technieken tegenwoordig heel goed mogelijk om met elkaar verbonden te blijven. Ook contact houden met medereizigers? Word dan lid van onze besloten Facebookgroep ‘HartbrugReizen Maatjes’; gezellig!


Omdat alle reizen naar het buitenland niet door konden gaan, boden we in het najaar reizen naar Friesland aan. Deze reizen waren een enorm succes. In mijn vorige column vertelde ik hier enthousiast over. Helaas hebben we ook deze reizen niet volledig kunnen uitvoeren, door de nieuwe landelijke maatregelen. Toch hebben onze reizigers enorm genoten van de reizen die wél door zijn gegaan, lees hierover meer op pagina 34. Hoe wij omgaan met annuleringen in verband met corona leest u op pagina 46. Reizigers delen daar hun ervaringen over onze derde Frieslandreis, die helaas abrupt beëindigd werd.


Laten we vooral positief blijven en hopen dat we de gemiste reizen van dit jaar samen kunnen inhalen in 2021! In deze uitgave leest u het volledige reisprogramma voor het nieuwe jaar. Dus blader het rustig door en bel ons om een vakantie vast te leggen! Benieuwd naar aanvullende reisinformatie en reiservaringen van eerdere vakantiegangers? Onlangs is onze prachtige nieuwe website www.hartbrugreizen.nl live gegaan. Neem snel een kijkje! Op pagina 32 alvast een voorproefje.


Bang om te boeken omdat op dit moment alles onzeker is? Nergens voor nodig! Wij hanteren namelijk uitermate soepele annuleringsvoorwaarden rondom corona. Op die manier kunt u zorgeloos nadenken over een mooie reis die u met ons wil maken. Alle reisadviezen en maatregelen veranderen continu. En of we volgend jaar zorgeloos kunnen reizen, weet niemand. Wij gaan uitsluitend op pad als onze reizigers veilig met ons kunnen reizen. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Wij hebben slechts één belang: dat van onze reizigers. Lees meer over onze soepele annuleringsvoorwaarden op pagina 48. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen, of om uw reis om te boeken.


Blijf reislustig, maar vooral gezond. Hopelijk tot in het nieuwe jaar!


Marly van Overveld

Comments


bottom of page