Partners

Hartpatiënten Nederland

Hartpatiënten, familieleden, vrienden, professionals in de zorg: welkom op de website van Hartpatiënten Nederland. Onze organisatie is er 100% voor de patiënt. Dat wil zeggen dat we hartpatiënten informeren in de breedste zin over álles wat met hun kwaal te maken heeft.

Horn Tours

Horn Tours is uw intermodaal vervoerder voor personen in zowel kleine- als grootschalige projecten. Wij bekijken graag tezamen met u de diverse mogelijkheden om tot een interessante trip of reis te komen. Ons wagenpark, bestaande uit 30+ voertuigen, grote variërend van 1-100 personen, is voorzien van diverse luxe en comfort zaken zoals: WiFi, airco, toilet, bar, video, luxe stoelen, royale bagageruimte etc.

Oad

Tijdens onze busreizen vertellen onze chauffeurs en reisleiding u veel onderweg. Zij zijn perfecte gastheren die zorgen voor een goede sfeer waar u ook naar toe gaat. Zij laten u proeven van en kennismaken met de cultuur en natuur van het land, want er vált heel wat te ontdekken! En: u verdoet geen tijd aan zoeken, want dat is tijdens onze busreizen altijd goed geregeld.