top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

VAKANTIE OUDEREN
MET ZORG EN AANDACHT

Als senior zijnde wilt u natuurlijk wel van mooie reizen blijven genieten. Misschien lukt alleen niet alles meer helemaal vanzelf als u al op leeftijd bent. Gelukkig kunt u bij HartbrugReizen altijd terecht voor een comfortabele vakantie met zorg voor ouderen! Deze reisorganisatie heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het uitstippelen van de beste reisprogramma’s die ook geschikt zijn voor senioren. De gehele reis en alle bijbehorende excursies, rondleidingen en uitstapjes worden op een rustig tempo uitgevoerd, zodat niemand zich opgejaagd voelt.

HEERLIJK OP VAKANTIE MET ZORG VOOR OUDEREN

Tijdens de vakantie ouderen met zorg staat het iedereen vrij om zijn of haar eigen ding te blijven doen. Zo is het niet verplicht om mee te gaan naar de geplande excursies, al is iedereen natuurlijk altijd van harte welkom! Deze excursies zitten namelijk al bij de prijs inbegrepen. U kunt dus per dagdeel kijken of u zin heeft om aan te sluiten bij de groep of liever zelf op pad gaat. Gedurende de hele reis is er altijd permanente begeleiding aanwezig op de achtergrond. Hier kunt u altijd terecht als u zich bijvoorbeeld plotseling even niet zo fijn voelt. U hoeft zich absoluut niet opgelaten te voelen als u hulp nodig heeft, want de begeleiding staat immers klaar om iedereen op hun gemak te laten voelen tijdens hun vakantie met zorg voor ouderen!

OP VAKANTIE VOOR OUDEREN MET ZORG NAAR DE LEUKSTE PLEKKEN IN EUROPA!

HartbrugReizen heeft zorgvuldig samengestelde reisprogramma’s voor u in petto. Deze vakantie ouderen met zorg zijn zodanig ingericht dat alle populaire bezienswaardigheden uit de omgeving zijn opgenomen in de excursies en uitstapjes. Zo reist u naar Lago Maggiore om het gehele meer te bewonderen, inclusief de grote baai waarin enkele eilandjes verstopt zitten. Ook het nabijgelegen Milaan slaat u natuurlijk niet over tijdens deze heerlijke vakantie voor ouderen met zorg. Of wat dacht u van een tiendaagse reis naar het prachtige Kroatië, waar u de plaatsjes Mošćenice, Poreč, Rovinj en het eiland Krk aantikt? Wat voor Europese bestemming u ook in gedachten heeft, bij HartbrugReizen rekent u altijd op een onvergetelijke vakantie met zorg voor ouderen!

bottom of page