top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

VAKANTIE MET ZORG BUITENLAND

Vakantie met zorg buitenland: het enige wat u hoeft te doen is genieten!
Tijdens een vakantie met zorg buitenland hoeft u zich nergens druk over te maken. Alles wat u nodig heeft onderweg (van hulpmiddelen tot aan een verpleegster) kan voor u verzorgd worden. Daarnaast wordt al het regelwerk voor u uit handen genomen. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer pakken, plaatsnemen in de bus en ontspannen! Wij brengen u vervolgens naar een leuke bestemming waar we diverse uitstapjes gaan ondernemen. U overnacht in een comfortabel hotel en geniet van maaltijden in restaurants waar wij goede ervaringen mee hebben.

VAKANTIE BUITENLAND MET ZORG: ONTSPANNEN, COMFORTABEL EN VEILIG


Een vakantie buitenland met zorg is ontspannen, comfortabel en veilig. Kies voor een bestemming en een periode die u het meest aanspreekt. Zo heeft u misschien zin in een ontspannen strandvakantie of wilt u juist een nieuwe, Europese stad gaan ontdekken. Op onze website kunt u ons actuele reisaanbod direct gaan bekijken. Bij elke bestemming vindt u een omschrijving en meer informatie over het programma. Uiteraard zijn alle uitstapjes optioneel. U kunt er ook voor kiezen om even te rusten, een kop koffie te drinken op een terras of een andere activiteit te plannen.


BUSVAKANTIE MET ZORG BUITENLAND BOEKEN BIJ HARTBRUGREIZEN


Een busvakantie met zorg buitenland boeken bij HartbrugReizen kent diverse voordelen. Zo bestaan wij uit een enthousiast én ervaren team. Doordat wij al ruim 35 jaar reizen met zorg organiseren, weten we precies aan welke zaken we moeten denken. Zowel tijdens de reis als daarvoor kunnen we u uitgebreid adviseren. Dit geeft u én de thuisblijvers een gerust gevoel. Daarnaast zijn wij bekend met de bestemmingen en de faciliteiten. Voor meer informatie kunt u verder lezen op de website of direct contact met ons opnemen. Bel met ons als u vragen heeft, hulp wilt bij het reserveren van een reis of een speciaal verzoek heeft. Wij kunnen (op aanvraag) hulpmiddelen regelen en rekening houden met uw dieet en medicijngebruik. Graag tot snel!

bottom of page