top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

VAKANTIE MET ZORG

Een vakantie met zorg is ideaal voor senioren of mindervaliden. Hoewel u graag op reis wilt, kan het lastig zijn om dit zelf te regelen. Ook op uw vakantieadres vindt u het fijn als er een professionele team voor u klaar staat. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht om op terug te vallen en te contacteren als u zich onwel voelt of behoefte heeft aan een praatje. Bij HartbrugReizen zijn we gespecialiseerd in het organiseren van busreizen met begeleiding. Dit betekent dat er zowel een verpleegster als een reisleider meereizen. Zij staan altijd voor u klaar en zorgen er voor dat uw vakantie vlekkeloos verloopt.

RUIME ERVARING MET ZORGVAKANTIES OUDEREN

Bij HartbrugReizen hebben we een ruime ervaring met zorgvakanties ouderen. Wij weten precies waar we aan moeten denken om iedereen een leuke tijd te bezorgen! Dit begint al in onze gezellige bus waarmee we u en een groep lotgenoten naar een vakantiebestemming brengen. Deze bestemming kan een mooie plaats in Nederland zijn, maar ook een andere stad in Europa. Bekijk direct ons actuele reisaanbod als u benieuwd bent naar onze bestemmingen! Tijdens de vakantie zorgen we voor een comfortabel hotel, leuke activiteiten en maaltijden in goede restaurants. Zo hoeft u alleen maar te ontspannen!


ENTHOUSIAST OVER DE ZORGVAKANTIES OUDEREN MET BUS?

Bent u enthousiast over de zorgvakanties ouderen met bus? Via onze website kunt u de reizen direct boeken. Mocht u hier vragen over hebben of hulp bij willen, bel dan even met ons team. Uiteraard kunt u ons ook bellen als u meer wilt weten over ons reisaanbod of werkwijze. Geef ook speciale verzoeken en belangrijke informatie omtrent uw dieet of medicijngebruik even aan ons door. Wij houden hier graag rekening mee. Tot slot kunt u op onze website alvast wat ervaringen van andere ouderen terug vinden. Lees deze eens door als u een nog beter beeld wilt krijgen van hoe leuk en comfortabel onze reizen zijn.

bottom of page