top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

SINGLE REIZEN SENIOREN NAAR INTERESSANTE BESTEMMINGEN

Het aanbod single reizen senioren van HartbrugReizen is erg divers. Met deze reisorganisatie reist u naar verschillende plekken door heel Europa! Wat denkt u bijvoorbeeld van senioren single reizen naar het Italiaanse Toscane? Hier geniet u tien dagen lang van het mooie landschap en de interessante geschiedenis. Als excursie gaat u hier onder andere een wijnproeverij doen en maakt u uitstapjes naar steden zoals Florence en Pisa. Maar ook landen zoals Kroatië, Frankrijk en Griekenland behoren tot de bestemmingen waaruit u kunt kiezen als u single reizen senioren boekt bij HartbrugReizen!

SENIOREN SINGLE REIZEN PER COMFORTABELE TOURINGCAR

Bij vrijwel alle senioren single reizen reist u met een comfortabele touringcar. Deze Comfort Class Bus is voorzien van alle gemakken en maakt de reis net iets aangenamer, ook voor senioren die wat moeilijker ter been zijn. Er is namelijk een speciale trap aanwezig die de bus makkelijker toegankelijk maakt! Daarnaast zit u tijdens de busreis op luxe beklede stoelen en kunt u de rugleuning en voetensteun zelf verstellen tot een comfortabele positie. De temperatuur in de bus is altijd aangenaam door de aanwezigheid van airconditioning en verwarming. Verder is er ook een toilet aanwezig in de bus, maar tijdens de seniorenreizen single worden ook sanitaire stops gemaakt.

SENIORENREIZEN SINGLE: ALTIJD AANSPRAAK EN VEEL GEZELLIGHEID!

Seniorenreizen single bieden u veel gezelligheid. De groep medereizigers is namelijk erg divers en u heeft altijd iemand om mee te kletsen. Toch betekent dit niet dat u altijd op elkaars lip hoeft te zitten, want het staat iedereen vrij om mee te doen met een excursie of niet. Als u dus liever een paar uurtjes alleen wilt spenderen, dan is dat helemaal geen probleem! En wilt u niet geheel onbekend aan uw senioren single reizen beginnen? Via de gesloten Facebookgroep HartbrugReizen Maatjes komt u alvast in contact met medereizigers. Zo leert u iedereen alvast een beetje kennen, nog voordat de reis echt begint. Deze Facebookgroep is ook de ideale plek om na de reis foto’s en herinneringen uit te wisselen!

bottom of page