top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

SENIOREN VAKANTIES

Senioren vakanties waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt
Bent u op zoek naar senioren vakanties waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt? Dan bent u bij HartbrugReizen aan het juiste adres. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het organiseren van reizen voor ouderen naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Wij regelen het vervoer, de accommodaties, activiteiten en maaltijden. U reist bovendien met een verpleegster en een reisleider die altijd voor u klaar staan. Of u zich nu onwel voelt of even behoefte heeft aan een praatje: ons team helpt u graag. Uiteraard reist u met een gezellige groep waarbij u zich direct thuis zult voelen.

OOK VOOR ALLEENSTAANDE SENIOREN ZIJN DE VAKANTIES ZEER GESCHIKT

Ook voor alleenstaande senioren zijn de vakanties uitermate geschikt. De groep bestaat altijd uit meerdere lotgenoten waarbij u aansluiting zult vinden. U overnacht – indien gewenst – op een eenpersoonskamer zodat u geniet van privacy. Na een welverdiende nachtrust bent u de volgende dag klaar om activiteiten te ondernemen! Welke activiteiten dit precies zijn? Dat verschilt per bestemming. Bekijk voor meer informatie daarom ons reisaanbod. U leest precies waar de reis naar toe kan gaan en wat er allemaal te zien en te beleven is op de locatie! Uiteraard verschillen de bestemmingen en activiteiten per seizoen. Zo gaan we in de zomer wellicht lekker zwemmen, terwijl we in de winter naar een kerstmarkt gaan.


VAKANTIES VOOR SENIOREN DIRECT BOEKEN?

Wil je de vakanties voor senioren direct boeken? Regel dit dan via onze website. Ontdek in ons reisaanbod welke reis u het meest aanspreekt en in welke periode de reis plaats gaat vinden. Heeft u een gaatje in uw agenda gevonden? Maak de reservering dan rond. Als u hulp nodig heeft bij het reserveren of vragen heeft over de reizen, dan kunt u ons uiteraard contacteren. Bel bijvoorbeeld even met het team van HartbrugReizen. Tot slot kunt u op onze website ervaringen van andere senioren lezen. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en hoe een reis met ons verloopt. Graag tot ziens.

bottom of page