top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

SENIOREN VAKANTIES

Bent u op zoek naar seniorenvakanties waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt? Dan bent u bij HartbrugReizen aan het juiste adres! Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het organiseren van reizen voor ouderen naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Wij regelen het vervoer, de accommodaties, activiteiten en maaltijden. Er gaat altijd een verpleegkundige en een reisleider mee. Of u zich nu onwel voelt of behoefte heeft aan een praatje: ons team helpt u graag. Uiteraard reist u met een gezellige groep waarbij u zich direct thuis zult voelen.

OOK ZEER GESCHIKT VOOR ALLEENSTAANDE SENIOREN

Ook voor alleenstaande senioren zijn de vakanties uitermate geschikt. De groep bestaat altijd uit meerdere lotgenoten waarbij u aansluiting zult vinden. U overnacht – indien gewenst – op een eenpersoonskamer zodat u geniet van privacy. Na een welverdiende nachtrust bent u de volgende dag klaar om activiteiten te ondernemen. Welke activiteiten dit zijn? Dat verschilt per bestemming. Bekijk ons reisaanbod voor meer informatie. Ontdek waar onze reizen heen gaan en wat er allemaal te zien en te beleven is op de locatie. De bestemmingen en activiteiten verschillen per seizoen. Zo gaan we in de zomer wellicht lekker zwemmen, terwijl we in de winter naar een kerstmarkt gaan.


VAKANTIES VOOR SENIOREN DIRECT BOEKEN?

Dat regelt u eenvoudig via onze website. Kijk in ons reisaanbod welke reis u het meest aanspreekt en in welke periode de reis plaatsvindt. Heeft u een gaatje in uw agenda gevonden? Maak de reservering dan rond. Als u hulp nodig heeft bij het reserveren of vragen heeft over de reizen, kunt u ons uiteraard contacteren. Bel bijvoorbeeld met het team van HartbrugReizen. Tot slot kunt u op onze website ervaringen van andere senioren lezen. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en hoe een reis met ons verloopt. Graag tot ziens!

bottom of page