top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

SENIOREN BUSREIZEN 70 PLUS

Tijdens senioren busreizen 70 plus krijgt u de kans om op een comfortabele én gezellige manier een nieuwe bestemming te bezoeken. Tijdens de busreis wordt alles volledig voor u verzorgd en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Zo reist er bij HartbrugReizen zelfs een verpleegster mee die u kan helpen als er een probleem is. Daarnaast bestaat ons team uit een enthousiaste reisleider die u alles vertelt over de bestemming én uw steun en toeverlaat vormt. Zo kunt u tijdens de gehele reis rekenen op een steuntje in de rug en een gezellig praatje.

WAAR GAAN DE 70 PLUS SENIOREN BUSREIZEN NAAR TOE?

De 70 plus senioren busreizen gaan naar zowel bestemmingen in Nederland als andere Europese steden. Op onze website vindt u eenvoudig een periode en een bestemming die u aanspreekt. Ga bijvoorbeeld in de winter naar een kerstmarkt. In de zomermaanden reist u naar een zonnige bestemming waar u geniet van zon, zee en strand. In het voor- en najaar zijn onze stedentripjes altijd een succes. Bent u benieuwd naar hoe een reis met ons precies verloopt? Lees op onze website dan ervaringen en verhalen van senioren die u voor gingen.


DIRECT SENIOREN BUSREIZEN 70 PLUS MET BEGELEIDING BOEKEN?

Wilt u direct senioren busreizen 70 plus met begeleiding boeken? Regel dit dan snel en eenvoudig via onze website. Uiteraard kunt u ook eerst de tijd nemen om de verschillende bestemmingen te bekijken en te ontdekken hoe wij te werk gaan. Van één ding bent u echter verzekerd: wij zorgen voor een veilige, gezellige en comfortabele ervaring! Als u vragen heeft of hulp wilt bij het boeken van een reis, kunt u contact opnemen met ons enthousiaste team. Wij vertellen u met alle liefde meer! U bereikt ons via de telefoon. We zien u graag snel terug in de bus.

bottom of page