top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

OP ZOEK NAAR SENIOREN BUSREIZEN VOOR 60 PLUS?

Bent u op zoek naar senioren busreizen voor 60 plus? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst wilt u natuurlijk een busreis maken naar een leuke bestemming en genieten van verschillende activiteiten. Daarnaast is het fijn als u reist met een gezellige groep. Zo is er altijd iemand om een praatje mee te maken. Tot slot geeft het u en de thuisblijvers waarschijnlijk een goed gevoel als u reist met een reisleider en verpleegkundige. De reisleider en verpleegkundige staan altijd voor u klaar en zorgen er voor dat u comfortabel en veilig op reis kan.

WAAROM 60 PLUS SENIOREN BUSREIZEN BOEKEN VIA HARTBRUGREIZEN?

Bij HartbrugReizen hebben we meer dan 35 jaar ervaring met het organiseren van 60 plus senioren busreizen. Wij kennen verschillende Europese bestemmingen op ons duimpje en zorgen er voor dat de reis vlekkeloos verloopt. Zo komt u bij ons terecht in een warm bad! Wij nemen al het regelwerk voor u uit handen en zijn een steuntje in uw rug als u daar behoefte aan heeft. Wij geven u een arm om uw schouder als u het even lastig heeft én bieden medische hulp indien nodig. U reist bij ons nooit alleen, maar met lotgenoten die net als u zin hebben in een onvergetelijke reis.


MEER INFORMATIE OVER DE SENIOREN BUSREIZEN 60 PLUS MET BEGELEIDING?

Wilt u meer informatie over de senioren busreizen 60 plus met begeleiding? Op onze website vindt u zowel praktische informatie als ervaringen van reizigers die u voor gingen. Bent u enthousiast geworden over onze busreizen? Bekijk onze excursieprogramma’s en actuele reisaanbod dan direct. Wie weet wilt u vandaag nog een reis boeken! Dit kan zowel via onze website als door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u het team van HartbrugReizen ook contacteren als u een vraag heeft. Wij organiseren graag – samen met u – een geweldige busreis door Nederland of Europa!

bottom of page