top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

REIZEN VOOR OUDEREN MET ZORG

Reizen voor ouderen met zorg organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hebben wij bij HartbrugReizen meer dan 35 jaar ervaring en weten we precies hoe we een reis voor ouderen comfortabel moeten maken. Wij hebben aan de praktische kant gedacht (zo gaat er zelfs een verpleegster mee op reis) en zorgen we voor gezelligheid. Zo reist u altijd met lotgenoten die open staan voor een babbeltje. Ook onze enthousiaste reisleider zorgt voor een goede sfeer en een arm om uw schouder. De bus van HartbrugReizen voelt hierdoor aan als een warm bad!

REIZEN MET ZORG VOOR OUDEREN NAAR DIVERSE EUROPESE BESTEMMINGEN

De reizen met zorg voor ouderen gaan naar diverse Europese bestemmingen. Zo kiest u altijd een busreis die goed aansluit bij uw wensen en conditie. Tijdens de reis organiseren we diverse activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Daarnaast zorgen we voor een comfortabel hotel (die toegankelijk is voor ouderen en/of mindervaliden) en voor de maaltijden. Het enige wat u hoeft te doen is genieten! Doordat wij al het regelwerk voor u uit handen nemen en zorg bieden, kunt u met een gerust hart met ons op vakantie. Dit is niet alleen fijn voor uzelf, maar ook voor uw familieleden en vrienden die thuisblijven.


VRAGEN OVER DE BUSREIZEN VOOR OUDEREN MET ZORG?

Heeft u vragen over de busreizen voor ouderen met zorg? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met ons of lees verder op de website. Op de website hebben wij allerlei praktische informatie geplaatst. Online kunt u bovendien ons actuele reisaanbod bekijken en ervaringen lezen van ouderen die met ons op reis zijn geweest. Wij weten zeker dat u enthousiast wordt. Kunt u niet wachten om op reis te gaan? Boek dan direct een busreis via onze website. Dit is snel en eenvoudig. Wij hopen u gauw te begroeten in onze gezellige bus!

bottom of page