top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

ALLES GEREGELD MET EEN BEGELEIDENDE OUDERENREIS!

Er zijn een aantal redenen waarom een ouderenreis met begeleiding boeken bij HartbrugReizen een goed idee is. Ten eerste wordt alles door de organisatie geregeld, van vervoer tot aan de accommodatie en de verschillende uitstapjes. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten! Daarnaast is het ook natuurlijk enorm gezellig om met een groep samen op begeleidende ouderenreis te gaan. U leert nieuwe mensen kennen en heeft dus altijd aanspraak. Maar ook als u liever een middagje alleen bent, dan is dat helemaal geen probleem! U bent namelijk niets verplicht en dus bepaalt u altijd zelf wanneer u mee met een excursie gaat of niet.

RUIM 30 JAAR ERVARING MET ORGANISEREN VAN OUDERENREIS MET BEGELEIDING

HartbrugReizen heeft al sinds 1987 ervaring met het organiseren van groepsreizen. Het oorspronkelijke doel was om hartpatiënten uit hun isolement te halen. Anno nu is het een volwaardige reisorganisatie geworden die reizen aanbiedt met een extra veilig gevoel. Niet alleen hartpatiënten, maar iedereen is tegenwoordig welkom om een ouderenreis met begeleiding te boeken. Het bijzondere aan HartbrugReizen is dat er altijd iemand van ouderenreis begeleiding meereist. Hij of zij is dus ook aanwezig bij alle excursies, uitstapjes en etentjes die georganiseerd zijn vanuit Hartbrugreizen. Als u zich bijvoorbeeld ineens ziekjes voelt of misschien een steuntje in de rug nodig heeft, dan staat de begeleider altijd voor u klaar.

LEER NIEUWE MENSEN KENNEN BIJ OUDERENREIS BEGELEIDING!

Gaat u in uw eentje op ouderenreis begeleiding, maar wilt u graag alvast kennismaken met medereizigers, nog voordat u de bus instapt? In de gesloten Facebook-groep genaamd HartbrugReizen Maatjes is het mogelijk om alvast in contact te komen met mensen die ook een begeleidende ouderenreis hebben geboekt. In deze groep kunt u ook na de ouderenreis met begeleiding foto’s en herinneringen uitwisselen met elkaar. Zo blijft u met iedereen in contact en boekt u wellicht weer een volgende begeleidende ouderenreis samen!

bottom of page