top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

GROEPSREIS OUDEREN BOEKEN
BIJ HARTBRUGREIZEN

Een groepsreis ouderen bij HartbrugReizen is een veilige en gezellige manier van vakantie vieren. Er reist namelijk altijd begeleiding vanuit de organisatie mee, waardoor een helpende hand of een luisterend oor nooit ver weg is. Daarnaast bestaan de reizigers van de ouderen groepsreis ook uit een vrolijke mix van deelnemers, dus u heeft altijd aanspraak. Maar ook als u even alleen wilt zijn en een middagje geen zin heeft om met een excursie of activiteit mee te doen, dan is dat helemaal geen probleem. U mag natuurlijk altijd en overal mee, maar niets hoeft!

OUDEREN GROEPSREIS PER COMFORT CLASS BUS

Alle busreizen worden uitgevoerd in een Comfort Class Bus. De ouderen groepsreis wordt op die manier een stuk aangenamer gemaakt! Deze bus is namelijk van alle luxe gemakken voorzien en voldoet aan alle strenge eisen omtrent milieu, veiligheid en comfort. Zo is er een speciale trap die de bus toegankelijker maakt en zijn de stoelen voorzien van luxe bekleding en een verstelbare rug- en voetleuning. Tijdens de busreis geniet u van een leuke film op de Lcd-schermen en kunt u (tegen betaling) warme en koude dranken en versnaperingen nuttigen. Uiteraard is er ook een toilet aanwezig in de bus, maar tijdens de busreis worden er ook voldoende pauzes gehouden zodat u even de benen kunt strekken.

GROEPSREIS VOOR OUDEREN NAAR VERSCHILLENDE BESTEMMINGEN

Het aanbod groepsreizen voor ouderen van HartbrugReizen is zeer divers, dus er zit vast en zeker ook voor u een leuke bestemming tussen. Zo kunt u flaneren langs het oostelijke deel van de Franse Middellandse zeekust tijdens de tiendaagse reis naar Côte d’Azur. Of wat dacht u van vijf dagen naar de Bodensee, waar u omringd wordt door een adembenemend mooi landschap met wonderschone bergen op de achtergrond? En overwinteren doet u met een groepsreis ouderen natuurlijk in Zuid-Spanje in het prachtige Andalusië, waar de temperaturen in het begin van het jaar zeer aangenaam zijn.

bottom of page