top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

ZORGELOOS OP VAKANTIE MET GEORGANISEERDE REIZEN OUDEREN

Georganiseerde reizen ouderen is een zorgeloze en gezellige manier om als senior van een leuke vakantie te genieten. Vanaf het moment dat u opstapt en de bus in loopt, hoeft u zich nergens meer druk om te maken. HartbrugReizen regelt namelijk zowel de reis zelf als de accommodatie. En natuurlijk hoeft u ook niet meer na te denken over welke bezienswaardigheden absoluut een bezoekje waard zijn, want deze neemt HartbrugReizen allemaal mee in het reisprogramma. De ene dag gaat u bijvoorbeeld een excursie naar een nationaal park maken, terwijl u de dag erna door het historisch centrum van een nabijgelegen stad rondslentert.

GEORGANISEERDE REIZEN VOOR OUDEREN NAAR DE LEUKSTE BESTEMMINGEN

Bij HartbrugReizen kiest u uit allerlei interessante bestemmingen, dus het is voor bijna iedereen wel mogelijk om een onvergetelijke reis te boeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een weekje naar het chique Côte d’Azur afreizen en leuke excursies naar bijvoorbeeld Nice, Cannes, St. Tropez en Saint-Paul-de-Vence maken. Of wat dacht u van een tiendaagse reis naar het prachtige Kroatië, waar u kennismaakt met het schitterende landschap met monumentale bouwwerken van soms wel 3.000 jaar oud? Alle excursies zijn trouwens gratis en al bij de prijs van de georganiseerde reizen voor ouderen inbegrepen, maar uiteraard staat het u ook vrij om op eigen houtje de omgeving te verkennen! Deze ongedwongen en vrije sfeer maakt het mogelijk om zelf per dag of per onderdeel te bekijken of u aan wilt sluiten of niet.

VEILIG OP OUDEREN GEORGANISEERDE REIS

Een ouderen georganiseerde reis heeft dus veel voordelen. Ook is het fijn om te weten dat er een permanente aanwezigheid van begeleiding is die op de achtergrond meereist. Als u zich plotseling niet zo lekker voelt of een steuntje in de rug nodig heeft, dan springt de begeleiding van HartbrugReizen meteen in. Maar ook als u gewoon even een luisterend oor nodig heeft tijdens de ouderen georganiseerde reis, kunt u altijd rekenen op een van de begeleiders. Assistentie (in welke vorm dan ook) is dus altijd dichtbij bij de georganiseerde reizen ouderen!

bottom of page