top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

KIEZEN VOOR EEN
GEORGANISEERDE GROEPSREIS

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een georganiseerde groepsreis. Ten eerste is het natuurlijk fijn dat zowel de reis als de accommodatie geregeld wordt door HartbrugReizen. Eindeloos zoeken en vergelijken van hotels en de bijkomende stress zijn dus vanaf nu verleden tijd. Ook hoeft u niet meer na te denken over welke bezienswaardigheden u op welke dag gaat bezoeken, want dat heeft de reisorganisatie ook al helemaal voor u uitgezocht. Hartbrugreizen heeft al ruim 30 jaar ervaring in georganiseerde groepsreizen naar verschillende bestemmingen, dus u kunt er intussen wel op vertrouwen dat u altijd naar de leukste plekjes wordt geleid!

ALLEEN OP PAD OF SAMEN OPTREKKEN TIJDENS EEN GEORGANISEERDE GROEPSREIS

Georganiseerde groepsreizen zijn enorm gezellig. Tijdens deze reis gaat u met de groep bijvoorbeeld op excursie of gezellig samen lunchen en een wijnproeverij doen. In de bus op de terugreis wisselt iedereen herinneringen en foto’s uit! Een georganiseerde groepsreis is daarom een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde interesse hebben als u, namelijk reizen en nieuwe plekjes ontdekken. Uiteraard hoeft u ook weer niet de hele dag op elkaars lip te zitten. Het reisprogramma biedt namelijk ook voldoende vrije tijd om lekker zelf op pad te gaan.

ONGEDWONGEN, MAAR ALTIJD GEZELLIG!

Toscane, Côte d’Azur en Bodensee zijn slechts een greep uit de bestemmingen van de groepsreizen georganiseerd door HartbrugReizen. Het programma van deze georganiseerde groepsreizen biedt u de mogelijkheid om samen op excursie te gaan, maar ook om op eigen houtje de omgeving verkennen. U gaat ’s morgens bijvoorbeeld samen een museum in, gevolgd door een overheerlijk en gezellige lunch met z’n allen. ’s Middags staat het iedereen vervolgens vrij om alleen of in een groepje de rest van de stad te verkennen. De sfeer is altijd ongedwongen en iedereen bepaalt voor zichzelf of hij of zij aansluit bij een activiteit of liever alleen de hort op gaat!

bottom of page