HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers

MET EEN GERUST HART OP REIS

 PERMANENTE REISCOACH AANWEZIG

KIEZEN VOOR EEN
GEORGANISEERDE GROEPSREIS

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een georganiseerde groepsreis. Ten eerste is het natuurlijk fijn dat zowel de reis als de accommodatie geregeld wordt door HartbrugReizen. Eindeloos zoeken en vergelijken van hotels en de bijkomende stress zijn dus vanaf nu verleden tijd. Ook hoeft u niet meer na te denken over welke bezienswaardigheden u op welke dag gaat bezoeken, want dat heeft de reisorganisatie ook al helemaal voor u uitgezocht. Hartbrugreizen heeft al ruim 30 jaar ervaring in georganiseerde groepsreizen naar verschillende bestemmingen, dus u kunt er intussen wel op vertrouwen dat u altijd naar de leukste plekjes wordt geleid!

1/4

ALLEEN OP PAD OF SAMEN OPTREKKEN TIJDENS EEN GEORGANISEERDE GROEPSREIS

Georganiseerde groepsreizen zijn enorm gezellig. Tijdens deze reis gaat u met de groep bijvoorbeeld op excursie of gezellig samen lunchen en een wijnproeverij doen. In de bus op de terugreis wisselt iedereen herinneringen en foto’s uit! Een georganiseerde groepsreis is daarom een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde interesse hebben als u, namelijk reizen en nieuwe plekjes ontdekken. Uiteraard hoeft u ook weer niet de hele dag op elkaars lip te zitten. Het reisprogramma biedt namelijk ook voldoende vrije tijd om lekker zelf op pad te gaan.

ONGEDWONGEN, MAAR ALTIJD GEZELLIG!

Toscane, Côte d’Azur en Bodensee zijn slechts een greep uit de bestemmingen van de groepsreizen georganiseerd door HartbrugReizen. Het programma van deze georganiseerde groepsreizen biedt u de mogelijkheid om samen op excursie te gaan, maar ook om op eigen houtje de omgeving verkennen. U gaat ’s morgens bijvoorbeeld samen een museum in, gevolgd door een overheerlijk en gezellige lunch met z’n allen. ’s Middags staat het iedereen vervolgens vrij om alleen of in een groepje de rest van de stad te verkennen. De sfeer is altijd ongedwongen en iedereen bepaalt voor zichzelf of hij of zij aansluit bij een activiteit of liever alleen de hort op gaat!

Hartbrug-reizen-logo-kleur.png

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding. Heeft u een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

Contact

Zwartbroekstraat 19

6041 JL Roermond

085 081 1009

info@hartbrugreizen.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 HartbrugReizen | Privacy en algemene reisvoorwaarden | HartbrugReizen is onderdeel van Stichting Hartpatienten Nederland | Design Creative Impact Point