top of page
HPN_Header-website-oranje.jpg
Travellers
veilig-reizen_ROOD.png

MET EEN GERUST HART OP REIS

veilig-reizen_ROOD.png

REISCOACHES PERMANENT AANWEZIG

BEGELEID REIZEN VOOR SENIOREN

Senior reizen met begeleiding boeken bij HartbrugReizen is een comfortabele en veilige manier om op vakantie te gaan. Zowel het vervoer als de accommodatie wordt namelijk voor u geregeld en daarnaast reizen er op de achtergrond altijd een aantal begeleiders vanuit de reisorganisatie mee. Als u dus bijvoorbeeld met vragen over de reis of excursies zit of een luisterend oor nodig heeft, dan kunt u direct terecht bij een van de begeleiders. Daarnaast is het natuurlijk ook supergezellig om met een hele groep de senior reizen met begeleiding mee te maken. In de gesloten Facebookgroep HartbrugReizen Maatjes maakt u alvast kennis met uw medereizigers en kan de voorpret beginnen!

BEGELEIDE REIZEN VOOR SENIOREN NAAR MOOIE BESTEMMINGEN

HartbrugReizen heeft een aantal mooie senior reizen met begeleiding voor u samengesteld. Zonnige bestemmingen doen het bijvoorbeeld altijd wel goed! Denk maar aan Costa Brava, Côte d’Azur, Toscane en Thessaloniki. Rondleidingen door historische stadscentra worden hier afgewisseld met excursies naar mooie natuurgebieden en een overheerlijke wijnproeverij! Maar begeleide reizen voor senioren zijn ook dichter bij huis te vinden. Zo boekt u met HartbrugReizen een vijfdaagse reis naar de prachtige en indrukwekkende kust van Normandië. Hier gaat u op bijzondere excursies naar een aantal plekken die een belangrijke rol hebben gespeeld in onze bevrijding ruim 75 jaar geleden.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING MET ORGANISEREN VAN SENIOREN REIZEN BEGELEIDING

HartbrugReizen is in 1987 begonnen met het organiseren van activiteiten voor hartpatiënten, die veelal geïsoleerd thuis zaten. Jaren later is het een echte reisorganisatie geworden en organiseert men ooksenior reizen met begeleiding. Alles vindt op een rustig tempo plaats, zodat niemand zich opgejaagd hoeft te voelen. Het reisprogramma is zorgvuldig uitgestippeld waardoor iedereen de tijd en de mogelijkheid krijgt om ter plekke alle leuke bezienswaardigheden te bezoeken. Uiteraard blijft er tijdens de senior reizen met begeleiding ook voldoende vrije tijd over om alleen (of met een groepje) de omgeving te verkennen. Kortom, alle begeleide reizen voor senioren hebben een ongedwongen, maar zeer gezellige sfeer waar iedereen zijn of haar eigen ding kan blijven doen!

bottom of page